Как да съблазним всеки зодиакален знак

Съвети

31.05.2013

Всяка зодия си има нейния чар и различие. Списание VIP ви предлага малко съвети за всяка една зодия.

Разберете как да да съблазним всеки зодиакален знак

Риби: Ориентирани към фантазията – пренесете ги в друг свят… Говорете им за нещо невероятно и красиво, фантазирайте с тях. Те обичат да го правят и да мечтаят. Бърза целувка по задната част на врата ще ги накара да фантазират и за нещо повече по-нататък. Притежават много ерогенни зони, включително и на краката. A, едно леко погъделичкване по краката ще ги разпали още повече.

Водолей: Неконвенционални – те са костелив орех. Бъдете креативни и на първо място техен приятел. Колкото по-нестандартни са вашите методи, толкова повече те ще бъдат привлечени. Знайте, че са с бунтовна жилка. Да не сте посмели да ги целунете, те сами ще го направят!

Козирог: Изтънчеността е предимство – един бавен, стабилен подход работи най-добре с козирозите. Ограничете първата среща само със спираща дъха целувка. Придвижи се на следващо ниво при по-следващата си среща с нежни ласки. Те знаят, че най-добрите неща в живота си заслужават чакането.

Стрелец: Бъдете приключенски настроени – хуморът ще ги спечели и ще ви помогне да се запознаете с тяхната забавна и мила страна. Перспективата за правенето на любов на открито ги вълнува и възбужда. Този знак се управлява от бедрата и ханша, те ще станат прекалено опасни и раздразнителни ако не разбирате нищо в тази зона на тялото.

Как да съблазним всеки зодиакален знак

Как да съблазним стрелците

Скорпион: Заинтригувайте ги – това е изключително трудно предизвикателство, за да съблазните потайните Скорпиони и е много трудно да се прецени по реакциите им. Един добър първи ход? Хванете ръката им и проследете деликатно по вътрешната страна на дланта им най-приятното за тях място, което да ги възбуди, нека тялото ви общува свободно и леко.

Везни: Имат стил – те са изискани. Този знак трябва да бъде ухажван във висок стил: шампанско, вечерна рокля или костюм и музика. Преди всичко перфектната целувка е много важна за тях, дали е романтична в техен стил и дали е достатъчно разтърсваща, за да повторят. Те искат любовник с финес.

Дева: Подреденост – чистотата е добродетел тук, така че си изперете чаршафите? Вие ще трябва да бъде безупречно спретнати! Девата обича да помага, това ги кара да се чувстват „необходими“, което е един добър начин да се доближи до тази организирана личност.

Как да съблазним всеки зодиакален знак

Как да съблазним дева

Лъв: 100% фокус върху нещата – отнасяйте се с тях като, че те са най-важните хора на света! Когато светлината е приглушена, прокарайте пръсти през косата на лъвовете, така те ще замъркат от удоволствие. Използвайте похвални думи и ласки, с които ще ги накарате да се чувстват във възможно най-доброто настроение.

Рак: Романтиката управлява – те са изключително отзивчиви. Чувствителната ви страна ги съблазнява. Те тайно обичат да ги глезят, било то с домашно, приготвена храна или гушкане. Романтичната атмосфера е за предпочитане с много свещи.

Вижте още: Съветите за успешна свалка на Джони Деп

Близнаци: Стимулиране на Ума – най-бързият начин да съблазните тази зодия е чрез стимулиране на ума. Те обичат да бъдат консултирани относно интелектуалната страна на нещата, но още по-добре е, ако имате специални знания, които те нямат! Неизвестното ги възбужда, а така шансът да ги впечатлите е още по-голям.

Телец: Наслада и чувственост – наслаждават се на фазата на ухажването. Те обичат подаръците, които носят някаква символика и са в красива опаковка. Телците са изключително очаровани от аромата на един фин и нежен парфюм, който да ги привлече като магнит. Накрая чувството за хумор ще ги спечели безкомпромисно!

Как да съблазним всеки зодиакален знак

Как се съблазнява телец

Овен: енергични и директни – бъдете смели и агресивни. Няма нужда от разрешение, откраднете спираща дъха целувка, веднага като момента ви хване. Колкото по-настоятелни сте, толкова по-добре. Комплиментите вървят заедно с целувката. Не забравяйте да им кажете, колко са секси и желани!

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.