Как да създадем успешен уеб сайт

5 изключително важни елемента

17.03.2016

Едва ли е тайна за някой, че в момента най-разрастващите и успешни бизнеси са започнали от интернет. Огромно пространство с милиарди онлайн потребители, които чакат да чуят твоята история. Чакат да бъдат убедени, че трябва да изберат теб като специалисти. Чакат да разберат защо твоя продукт е по-добър от останалите.

Как да създадем успешен уеб сайт, чрез който да развием онлайн бизнеса си успешно

Замисляли ли сте се някога какво трябва да има вашият уеб сайт, за да бъде успешен?

Трябва много добре да знаете отговора на този въпрос, тъй като създавате уеб сайт не за вас, а за вашите бъдещи клиенти! Именно затова трябва много добре да се запознаете и с целите на всеки уеб сайт, ако искате той да бъде успешен.

Вижте още: Защо всеки бизнес се нуждае от уебсайт?

Всеки уеб сайт трябва да:

 • Бъде лесен за употреба;
 • Да изгради връзка с клиента;
 • Да бъде стандарт за качество;
 • Да превърне посетителя в редовен читател;
 • Да приканва потребителя към действие;
 • Да продължи комуникацията с клиентите по имейл;
Как да създадем успешен уеб сайт

Вашият уебсайт ще ви даде милиони нови възможности

Нужни елементи за всеки един успешен уеб сайт:

 1. Форма за имейл – формата за имейл и безплатния продукт имат за цел да продължат комуникацията с клиента, когато той излезе от сайта и да го накарат да се върне отново на него.
 2. Социални бутони – те имат за цел да накарат потребителя да ви следва в социалните мрежи, за да можете да изградите още по-силна връзка с тях.
 3. Визуално пространство – това е голямо пространство, на което можете да обявите промоции или други инициативи.
 4. Блог – споделяйте с потребителите нещо полезно, нещо което е ценно за тях и им дава стимул да се върнат обратно на сайта.
 5. Мисия – всеки успешен сайт задължително трябва да има секция, която да разкрива кой седи зад него и каква е мисията на създателя.

Изграждането и поддържането на уеб сайт е изключително сложен и труден процес и ако нямате опит с уеб базираните езици, ви съветваме да се обърнете към уеб дизайн студио, което ще ви реши всички проблеми свързани с изграждането и поддържането на бизнес сайта ви.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването