Как да увеличете продажбите

Няколко свежи съвети...

26.04.2017

Зимен застой на продажбите? Несъмнено липсата на динамика в бизнеса най-малкото води до куп мрачни въпроси от сорта „Защо?“, „Къде грешим?“ и „Какво да се промени?“. В тази статия ще намерите блиц съвети за това какво да направите още сега, за да освежите продажбените си умения.

Представяме ви няколко свежи съвети как да увеличете продажбите си

Работете над себе си като лидер – не спирайте да се усъвършенствате. Не е необходимо да имате специален търговски талант и образование. Дори и да не сте учили специално за това, можете да постигате успехи, ако постоянно развивате себе си. Това може да означава участия в коучинг програми, четене по темата /и не само/, обмяна на опит с колеги, слушане на лекции и прилагане на идеите и наученото на практика.

Сформирайте добър екип и успявайте заедно – колкото и да вярвате в своя успех, винаги е по-добре да разчитате на талантливи и амбициозни партньори, които да работят редом с вас. Най-малкото защото един страничен поглед може да ви даде нова светлина на вашия бизнес и да ви помогне да изведете идеите си на ново ниво.

Как да увеличете продажбите си с няколко лесни трика

Сформирайте добър екип, за да успее бизнеса ви

Използвайте социалните мрежи, за да популяризирате продуктите и услугите си – ако за по-голямата част от хората те са само възможност за забавления, за вас могат да бъдат директен и възможно най-пряк път към купувачите.

Вижте още: 10 елемента на успешната страница за продажби

Не забравяйте, че клиентите обичат комплименти – предложете им нещо безплатно: бонуси или подаръци. Игра с награди в социалните мрежи или обявяване на безплатна доставка за част от стоките, може да активира продажбите и да ви помогне да разширите кръга от клиенти. По този начин вие рекламирате евтино и ефективно бизнеса си.

За да имате успехи в продажбите, вслушвайте се в това какво искат, търсят и от какво се вълнуват вашите клиенти. Опознайте ги и бъдете близо до техните потребности. Така винаги ще бъдете наясно с това какво се търси и ще можете да ги изненадате с атрактивни продукти по техен вкус.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването