Как изглеждат най-добрите лидери?

Какви качества притежават някои от най-брилянтните CEO в света? (Инфографика)

09.10.2014

Женен мъж с приблизително три деца, живеещи в Калифорния. В общи щрихи, така изглеждат повечето успешни изпълнителни директори (CEO) в света. Тези резултати идват от проучване на Harvard Business Review, което изследва топ 100 на изпълнителните директори по-цял свят.

Всеки един от тях е тръгнал от различно място. На никой не му е било лесно с решенията и промените, които са предприели, но едно е сигурно: всички те са се борили за шанса, който понякога идва само веднъж в живота. Получили са го и са се възползвали от него. Така са се превърнали в някоi от най-влиятелните хора на планетата. Така са променили и нашите виждания за света. Благодарение на тях се радваме на безброй иновации и приключения. Ето защо ние от Списание VIP, толкова много държим на рубриката „Просперирай“. Чрез нея до Вас достигат страхотни лидерски статии и невероятни бизнес стратегии. Чрез тази рубрика може да се изградите като личност, като бизнесмен и като лидер. Може да си извоювате името на човек, който променя света.

Вижте още: Най-добрите лидерски качества

В предоставената инфографика от Domo и CEO.com  може да видите по-подробна визуализация на днешните най-успели лидери по-цял свят.

Една страхотна инфографика, показваща как изглеждат някои от най-добрите лидери в света

Как изглеждат най-добрите лидери?

Как изглеждат най-добрите лидери

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването