Как се говори с една жена?

Съвети, които действат достатъчно възбуждащо на интереса на всяка жена

22.09.2014

Вълнуваш се всеки път, когато трябва да заговориш непозната жена на първа среща, дискотека или бар? Това е напълно нормално, освен ако се нямаш за топ плейбой, който може да свали дори Меган Фокс. Искаме да ви предупредим, че тези съвети се отнасят само за нормални жени, които не гледат портфейла ви или колко бял прах имате в джоба. (Упорито вярваме, че все още има такива жени.) Ще може да използвате тези съвети, които действат достатъчно възбуждащо на интереса на всяка жена, имаща достатъчно сиво вещество и която не членува в групата на „кифлите“. Това е истина! Доказано е, че мъжкият глас може да бъде достатъчно добро оръжие, дори да не сте фитнес маниак с изваяно тяло и огромен бицепс. За сметка на другите неща, гласните струни никога не изневеряват и са едно от малкото неща, на които може да се доверите в дългосрочен план.

Представяме ви няколко съвета как се говори с една жена и как да използвате мъжкия си глас по най-добрия начин

Паразитни думи – А, значи.. Нали.. Ами.. Викам да отидем.. и така нататък. Това са страшно грозни думи, с които може да започнете даден разговор. Колкото повече паразитни думи използвате, толкова повече приличате на средностатистически идиот, който има огромни проблеми с комуникацията и не знае как се разговаря с една жена.  Успокойте се! За всяка беда си има решение. Използвайте стария добре познат начин, който прилагат и ораторите. Застанете пред огледалото и започнете да говорите, за да може да се наблюдавате и да придобиете увереност. Изпипан метод, който работи! Ако наистина не сте много добри във воденето на разговори, то ще трябва да се постараете малко повече, докато оформите един добър словоред и спрете да използвате паразитни думи.  Четете повече книги. Четете на глас – бавно и изразително и по този начин ще добиете тренинг, докато се слушате как говорите. Една от тайните на изкусния сваляч е, че умее да комуникира по-перфектен начин и почти винаги чува „Да!“.

Вижте още: Спете голи, за да бъдете по-щастливи!

Тоналността и темпото на говор – ако започнете да говорите с темпото на рапър от гетото или да викате, като овчар загубил овцете си, то ви препоръчваме да се успокоите и да преосмислите ситуацията. Съветваме ви да говорите по-бавно, тъй като много рядко се среща жена, която да следи мисълта ви с желаното темпо от вас. Също така говорете и малко по-тихо. Покажете на мацката, че не се притеснявате от нищо и сте уверен в това, което казвате. Няма какво да доказвате на първа среща, не го забравяйте! Също така, когато говорите по-тихо, ще я накарате да се наведе към вас и да усеща вашата близост. Ако качеството на разговора е достатъчно добро, то ще свърши останалата работа в твоя полза.

Как се говори с една жена?

Няколко съвета, как да говорим с една дама

Спрете да се оплаквате – ако не сте го знаели до сега, то сега ще ви го кажем. Оплакването е по женската част. Сори мацки, но това е самата истина. Никой истински мъж не се оплаква за дребните неща в живота – колко гаден бил лакът за нокти, гадните колежки на работа, гнусния и бавен автобус, колко малък му бил, колко голям му бил, колко бързо свършвал, колко бавно свършвал и така нататък. Оплаквания да искате…  Истинският мъж никога не се оплаква! Той е позитивен и силен. Ако споделяте проблемите си, то направете го да изглежда така, че ги приемате като даденост на живота и не се притеснявате да се изправяте срещу страховете си. Истинските жени харесват силни и позитивни мъже, а не хленчещи лигльовци!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването