Как се говори с непозната жена?

10.04.2014

Как се говори с непозната жена? Повечето мъже се срамуват или не са уверени, когато трябва да заговорят непозната жена в дискотеката, на парти или разхождайки се в парка. Факт! Но това може да се промени ако прочетете тази статия и се замислите върху съветите ни. Гарантираме! Тези съвети ще ви помогнат да докоснете жената и да възбудите интереса и към по-горещ разговор. Повечето мъже смятат, че само мускулите и бицепсите вършат работа при съблазняването на една жена, но това не е така. Мъжкият глас е много по-добро оръжие, стига да знаете как да го използвате правилно, а тук идват и нашите съвети как това да стане реалност.

Как се говори с непозната жена? Разберете в долните редове..

Бъди мъж! Спри да се оплакваш

Една от най-често срещаните черти в жените е да се оплакват. Замисли се и ще разбереш за какво говорим: лакът за нокти пак не струва, гадната колежка пак и прави сечено, автобусът е бавен и мирише гадно, бившият бил такъв, настоящия пък не бил такъв и така нататък. Оплакванията никога не спират. Истинският мъж никога не се оплаква и не хленчи за глупости. Събуди мъжкото в себе си, бъди позитивен и засмян, когато разговаряш с една дама, забавлявай я и не позволявай на негативните моменти в живота да ви попречат да се опознаете.

Как да съблазним непозната жена?

Спазвай правилното темпо

Говори нормално, приветливо и разбираемо. Ако започнеш да говориш с бързината на Еминем, когато рапира, то тя няма да разбере нищо от това, което се опитваш да и кажеш. Също така говори с нормален и приветлив тон, а не с викове. Селско е..

Много рядко се среща жена, която да следи мисълта на мъжа с желаната скорост, затова говори бавно и по-тихо. Така ще покажеш, че не се притесняваш и си уверен в това, което казваш. Също така ако говориш с по-тих тон ще накараш мацката да се наведе към теб и да усеща твоята близост още повече. Ако успееш да я заплениш с разговор останалото е лесно.

Говори правилно без нежелани думички

Използването на паразитни думи като нали, значи, викам, такова, онакова, онуй, туй и т.н. Всички тези думи показват, че имаш беден речник и не може да водиш правилно един разговор. Правилната комуникация е едно от оръжията, с което може да плениш една жена! Жените си падат по мъже, които са уверени в това, което говорят. Мънкащите мъже, които не знаят какво говорят или какво да кажат нямат никакъв шанс за втора среща и това е доказано хиляди пъти. Четете повече книги и упражнявайте речта си пред огледалото. Може да ви се стори смешно, но правилната реч ще ви донесе успех не само с жените, но и в бизнеса.

Как да заговорим непозната жена?

Ако искаш отговора на жената винаги да бъде „Да“, то използвай тези съвети и ще постигнеш  успех!

Автор: Иван Караиванов

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването