Как се печели от покер с Тhe Luckier

Една игра, в която всички сме All in рано или късно..

06.02.2014

Една доста нашумяла игра, която набира все повече и повече почитатели у нас. Една игра, която изисква много усет, внимание и вземане на бързи и адекватни решения. Една игра, която може да  играеш от вкъщи и да си докарваш огромни приходи. Една игра, с която си на косъм от най-грандиозния си успех или най-големия си провал. Една игра за всичко или нищо. Една игра, в която всички сме All in рано или късно. Това е покерът..

Днес Тhe Luckier ще ни разкаже как се печели от покер

1. Здравей! Представи се с няколко думи.

Здравейте. Казвам се Никола а.к.а. DontThinkS0. На 21 години съм от Варна и съм професионален покер играч

2. Най-големият ти покер успех?

Най-големият ми успех е може би първият ми спечелен турнир. Макар и първото му място да не беше доста впечатляващо, то това винаги ще е турнирът, който ме е накарал да повярвам в себе си.

3. Какъв е прякорът ти в покер средите?

Известен съм повече, като Тhe Luckier.

4. Други турнири, на които си участвал?

Участвал съм в много турнири през кратката ми засега покер кариера. Вземал съм участия както в почти всички големи турнири в България, така и в чужбина.  Засега за съжаление съм нямал големи успехи в турнирния покер, но мисля, че ще имам още доста възможности за изява.

5. Най-забавният момент, който си запомнил?

Имал съм и продължавам да имам доста забавни моменти в играта, но като че ли винаги е най-забавно е когато сме  на домашно с приятели. Наскоро се бяхме събрали, за да играем с една група евреи в Casino International и се получи много интересен момент, когато осъзнахме, че на масата сме само българи и един приятел известен още като Глигана каза: „Еее момчета добре, че дойдоха евреите, че да се посъберем малко да поиграем“.

Как да правим пари от покер

Най-забавният момент на Тhe Luckier

6. Коя ръка ще запомниш завинаги? Печеливша или губеща беше тя?

Ръката, която може би ще помня винаги за мой късмет е печеливша и се състоя докато бях на гости при едни приятели в Лондон. Те имаха работа и затова реших да поиграя малко online. Тогава вече бях решил да се насоча основно към една от разновидностите на покера и тя е Pot Limit Omaha. Видях, че имаше хубава игра на един доста висок лимит за мен, за тогава, но не знам кое ме накара да играя. След около час и половина, през който ми вървеше добре, дойде и най-голямата ми ръка за този етап от покер кариерата ми. Получих чифт Аса в комбинация с Q и 2. Интересното на омахата е, че се играе с четири карти. Та след като получих тези 4 карти успях да спечеля петорен all-in.

7. Как реши да играеш покер?

Доста неща ме накараха да играя покер, но каквото и да си говорим, като всички покер играчи и за мен основното нещо са парите, които повечето хора си мислят, че са лесни, но почнат ли да играя осъзнават, че изобщо не е така.

Вижте и Покер – просто игра или начин на живот?

8. Какво те направи добър покер играч?

Мисля, че времето и многото игра ме направи добър играч.  Но за да си наистина добър и да успяваш да съхраняваш печалбите и в трудните моменти, да не се отказваш, основополагаща е дисциплината и любовта към играта. Според мен ако някой иска да постигне нещо в някоя сфера била тя покер или нещо друго, то трябва да го прави наистина с желание и любов.

Покер съвети как да правим пари от покер  от Тhe Luckier

Какво прави Тhe Luckier добър покер играч…

9. Какво мислиш за развитието на играта в България?

Силно се надявам правителството ни да не забрани  online играта, защото именно там може един сериозен покер играч да пожъне успех. Напоследък в България се вижда бум на разпространение на покера. Доста мои познати ме разпитват и се интересуват. Мисля, че ние българите имаме голям потенциал именно от финансова гледна точка. Предвид факта, че трудно се припечелва в България, сме мотивирани да играем по-добре, за да можем да печелим добри пари, по-интересен и забавен, но за съжаление и труден на моменти начин.

10. Би ли дал съвет на всички покер играчи, искащи да постигнат успех?

Искам да ги посъветвам да вярват повече в себе си и да не се отказват, ако наистина харесват играта.

11. Какво ще пожелаеш на нашите читатели?

GOOD LUCK!

Текст: Йордан Братанов

Етикети:

За автора

Списание VIP