Какъв е твоя характер, според любимата ти секспоза?

Нещо диво или по-стандартно?

27.08.2012

Може да практикуваш и да обичаш много секс пози, но със сигурност си имаш една, която ти е най-любима. Ще ти обясним какво издава за твоя характер най-любимата ти секс поза. Ще визираме само най-добре познатите сексизпълнения в леглото, та да няма неразбрали.

Виж какъв е твоя характер, според любимата ти секспоза

Нещо по-стандартно – мисионерската – ти си атлет, който предпочита играта на сигурно без излишни рискове. Най-вероятно си оставил детската си мечта да правиш див и неуморим секс с някоя порно дива още в гимназията, и нямаш време за експерименти в секса.

Ездач – ако обичаш всичко да ти идва на готово, без дори да си мърдаш пръста, това показва защо това ти е любимата секс поза. Седиш си, и чакаш някой друг да ти свърши работата. Тъпо!

Вижте още: 8 места, на които задължително да правиш секс!

Прилепналата поза „C.A.T” – не сте чували за нея? Ти си отгоре. Двете тела са толкова плътно прилепнали едно към друго, че може да си движиш само таза. Ако това е любимата ти секспоза, това означава, че си падаш по прекалено духовните изживявания.

Задна прашка – обичаш задната? Това означава, че или на времето не си бил активен сексатлет и сега просто искаш да си наваксаш или просто си мислиш, че така упражняваш контрол върху по-нежният пол. По-грубия вариант е, мацката да е отвратителна и просто да искаш още една бройка но, за това няма да говорим.

Какъв е твоя характер, според любимата ти секспоза?

Любимата ни задна прашка

6 + 9 или по друг начин казано “69” – тази поза издава всичко за теб. Падаш си по соковете и питиетата и най-вече по pussy juice-а.

Е, какъв е твоят характер, според любимата ти секспоза?

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването