Какво мразят мъжете по време на секс

Отговорът на мъжете не закъснява...

23.05.2014

Дами, нима си мислехте, че няма да отвърнем на удара? След като разбрахме какво мразят жените по време на секс е ред да дадем думата и на „силния“ пол.

След мащабно проучване съм готов да ви представя какво мразят мъжете по време на секс.

Мъже, жени – всички обичат секса. Факт! Всеки, който е открил удоволствието и насладата на това плътско изживяване е готов да си затвори очите за много неща по време на акта. Но има и такива, които не могат да бъдат подминати и носят риск да провалят цялата вечер.

В предишната статия разбрахме какво мразят жените по време на секс. Тъй като сме хора и нищо човешко не ни е чуждо, едва ли нещата, които  мразим и ние мъжете, ще се различават  много от вашите, но нека все пак ги разгледаме:

1. Хигиената е много важна!  – има достатъчно козметика за интимните места. Също така е препоръчително редовното ходене на гинеколог – задължително е една модерна мацка да е запозната със здравословното си състояние, особено при това безразборно „общуване”.

2. Дами, ние също мразим да сте пасивни в леглото – ако искахме труп, до себе си, който само диша и издиша, щяхме да си вземем надуваема кукла. Сексът е взаимни действия от двама и повече души.

Какво мразят мъжете по време на полов акт

Мъжете мразят пасивни жени в леглото

3. Скучни мацки – момичета, и ние искаме разнообразие в секса. Един път, два пъти една и съща поза и то писва. Другото дразнещо нещо е да знаеш всеки път как ще почнеш и как ще свършиш. Постарайте се да разнообразите акта, а не да причинявате на мъжете „Дежа вю“ ден след ден.

4. Не се срамувайте от телата си –  щом сме избрали да си легнем с някое момиче, значи то ни е привлякло най-вече физически. Така че не е нужно да изгасяте светлините и да скривате прелестите си под завивките. Колкото и развито въображение да имаме, на нас ни е нужно да видим и да пипнем. Да не забравяме, че няма по-красиво нещо от женското тяло.

5. Бъдете естествени – много мъже мразят всякакви екстеншъни, гримове и аксесоари да остават по чаршафите, т.е. когато сте естествени е най-добре. Ненужното цапане, допълнителните коси и огромното тегло на обеци  и гривни в повечето случаи пречат, когато прекалявате с тях.

6. С пияни жени  – НЕ! – на всеки се е случвало да забие мацка в дискотека. И тъкмо, когато я закара в любовната квартира и мисли, че работата е  готова, тя инстинктивно връща цялото количество „качествен” алкохол, който е погълнала в бара. И от цялата вечер остава само спомена за стирката.

Вижте какво не харесва "силния" по време на секс

Свирката е част от половия акт!

7. Простачки – не може едно момиче да демонстрира селски манталитет и да говори като момче в стремежа си да се направи на интересна и атрактивна. На всеки му се е случвало да чуе: „ Да е, ня’я ко да стане”, а в Бургас дори може да е следното: „ ем, да е, маняк, ти ко чакаш”. Това отблъсква!!!

8. Като заговорихме за фрази, много мъже мразят демонстрации от типа на „лошото момиче”: „Кажи как се казвам!”, „Коя е моята кучка”, „Ти беше много лошо момче и ще те накажа”. В този случай определено мъжкото въображение отива по дяволите, а продължението на нощта ще излезе през входната врата.

9 Демонстриране на самочувствие по време на секс – това не е от нещата, които могат да  ни предразположат  да се представим добре. И не е заради комплекси, а просто защото се чудим как може да имате такава завишена оценка за себе си, която не отговаря на действителността.

10. Свирката е част от половия акт!

11. Дами, когато правите секс, забравете за телефоните си – все пак до вас имате мъж, който иска да ви обладае. Но ако продължите да отговарята на месинджъра и на вайбър, рискувате да останете насаме само с вибрацията на мобилния си телефон.

12. Да ни пляскат по задника – дами, това е мъжка работа, така че оставете ни да си я свършим както трябва, без да вземате нашите функции.

Като цяло мъжете не сме много претенциозни и нямаме особено големи изисквания към секса, освен по-красивата част от населението да е наистина отдадена на половия акт. Всичко изброено по-горе е противопоказно, когато една жена го прави в прекомерни дози и това пречи на насладата от плътското изживяване. Все пак това е игра, която няма точно определени правила. Те зависят от партньорите и предпочитанията им.  Важното е да всеки да е естествен и да прави това, което му идва отвътре, без преиграване, без демонстриране на надмощие. Наслаждавайте се истински на момента.

Очаквайте скоро и статия за „Какво искат мъжете по време на секс“…

Гост автори: Мирослав Николов, Николай Петров

Етикети:

За автора

Списание VIP