Каква е истината за портокаловата кожа?

04.05.2014

Целулитът често се нарича „проклятието на жените“, защото толкова много хора страдат от досадните портокалови трапчинки и мастни натрупвания по бедрата им. За съжаление, твърде много жени също хвърлят хиляди и хиляди левове за премахване на целулитните образувания.

 

Каква е истината за портокаловата кожа, вижте в следващата статия

„Това е, защото целулитът не е проблем обвързан с килограмите, а кожен проблем. Няма нищо общо с това колко тежите, дори и ако загубите тегло“, това споделя дерматологът Хауърд Мурад, автор на книгата „Решение на вашия целулит“.

Проблемът се крие във факта, че жените не разбират напълно това, което наистина е целулитът и следователно не могат да гоизлекуват. Безкрайните усилия, които те прекарват в загуба на тегло и мазнини, често са нищо.

Целулитът е измислен термин, въведен в европейските салони и спа-центрове, в края на 60-те години, за да се опише външния вид на кожата, на бедрата и задните части на много жени…“

За съжаление, всички антицелулитни кремове на света няма да ви помогнат да премахнете тези досадни, кашави подутини, нито липосукцията, защото технически няма такова нещо като целулит!

Каква е истината за целулита?

Няма реална разлика между целулитна мазнина и обикновени мазнини. Всички гъби и кремове, предназначени да „разтварят“ целулита и други измамни устройства, които се предлагат на пазара, просто ви ограбват. Целулитът всъщност е причинен от мускулна атрофия, състояние, което възниква, когато слой на мускулите става слаби и неопределени и се отделят от кожата по видим начин. Въпреки това има начин да се преобърне мускулната атрофия и да прогони досадния целули за добро!

Представяме ви 5 неща, които трябва да знаете за Целулита:

1. Не можете да се отървете от целулита с лосиони: Спрете да ги използвате! Толкова е просто. Има десетки антицелулитни кремове за намаляване на емисиите на пазара, но те ​​не работят. Те могат да направят целулита ви по-обемен и влошен. Дори и най-скъпите кремове ще имат само един ефект върху вас… изцедени джобове. Вдлъбнатините, причинени от целулита са повърхностен резултат на проблем под повърхността на кожата, следователно кремове няма да направи нищо.

Каква е истината за портокаловата кожа?2. Спа процедурите не работят и могат да бъдат опасни: доклади показват, че спа процедурите, предназначени да намалят целулита действително са помрачили и ранили някои жени за постоянно. От опаковане на тялото в разни фолиота до пускане на ток.

3. Целулитът НЕ е генетичен! Можете да се отървете от него: Без значение какво са ти казали, целулитът не е проблем, който сте наследили от родителите си и не е нужно да се залепи за вас завинаги.

4. Можете да се отървете от целулита без значение на колко години сте: Целулитът е проблем, свързан с мускулите, следователно няма значение, кога го забелязвате или на каква възраст, можете да го оправите! Прости движения, които са насочени към мускулите в зоните на целулита, ще ви премахнат целулита за добро. Движенията не са енергични или прекалено напрегнати и могат да бъдат изпълнявани от жени на всякакви възрасти.

5. Единственият начин да се отървете от целулита е с конкретно насочени движения в долната част на тялото: Движенията са уникални и са насочени пряко към мускулите в зоните на целулита . Те се фокусират върху повдигане, тонизиране и оформяне на мускулните слоеве, като ги тласка към кожата напред и назад. Не забравяйте, че целулита не е нужно да се направи със загуба или качване на килограми. Дори и слаби момичета могат да страдат от него.

Има огромна разлика между редовните методи за тренировкаи тренировки, които ще ти премахнат целулита за добро. Джоуи Атлас, който има две специалности във физиологията на физическите упражнения и е работил в продължение на 23 години с жени в над 193 страни, за да се намали целулита, е разработил перфектната целулитна програма, озаглавен „Истината за целулита“. Програмата е структурирана около три принципа:

Защо имате целулит и какво е това? Това, което прави целулита още по-зле! Единственият доказан начин да се отървете от него:

Имате 90 индивидуални мускула от талията до глезените! С програмата на Джоуи Атлас ще се научите да насочите всеки един от тях към премахване на проблема, с прости и леки движения, които можете да направите у дома за не повече от 20 минути на ден. Джоуи ще ви научи на това, което трябва да знаете за целулита и ще ви предостави всички необходими инструменти, за да се обърне мускулната атрофия, като по този начин премахвате основната причина за целулита. Следвайте тази програма и ще се постигне стегнато и секси тяло, което винаги сте мечтали!

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.