Какви продукти може да продавате в интернет

Искате да стартирате онлайн бизнес, но не знаете какво да предлагате?

18.12.2015

Искате да стартирате онлайн бизнес, но не знаете какви продукти може да продавате в интернет? Мислите си, че са ви необходими огромни средства за инвестиция? Или просто не се сещате какви продукти или услуги може да предлагате, за да има успех вашия бъдещ онлайн бизнес. Искаме да ви зарадваме, като споделим с вас, че може да стартирате онлайн бизнес, без да имате кой знае какъв капитал – просто трябва да имате желание и въображение, за да представите предлаганите от вас услуги или продукти по най-оригиналния и впечатляващ начин пред аудиторията. А аудиторията е целият интернет – милиони хора, които са готови да зърнат предложението ви.

Искате да развиете онлайн бизнес, но не знаете какви продукти може да продавате в интернет?

Ще започнем от това, че има три основни вида продукти, които могат да се продават в онлайн пространството наречено интернет:

Физически – техники, дрехи, храни и всички онези продукти, които трябва да бъдат получени чрез доставка;

ВАЖНО: За да продавате подобен тип продукти, ще имате нужда от онлайн магазин.

Какви продукти може да продавате в интернет

За продажба на физически продукти се нуждаем от онлайн магазин

Дигитални – софтуер, онлайн обучения, електронни книги, онлайн курсове и т.н. Това са услуги, които се продават в интернет и не е необходимо да бъдат доставяни. Може да се използват в определена онлайн платформа;

ВАЖНО: За да предлагате подобен тип услуги, ще имате нужда от уеб сайт или платформа за обучения.

Вижте още: Как да се позиционираме на пазара

Какви продукти може да продавате в интернет

За да продавате дигитални продукти имате нужда от уеб сайт

Услуги – това са вашите услуги на специалист, които предлагате. Без значение къде ги предлагате: онлайн или на живо. Хората ще си плащат за съветите ви, като сами преценяват дали да дойдат на живо в офиса ви или ще контактуват с вас по имейл пощата, поради различното ви географско местонахождение.

ВАЖНО: За да предлагате подобен вид услуги, то ще имате нужда от личен уеб сайт.

Как да продавате в интернет

Как да продаваме услугите си в интернет

Придобихте ли вече малка яснота за бъдещия си онлайн бизнес? Какво ще продавате/предлагате като продукти/услуги? Е, искам да ви зарадвам с една прекрасна новина: в следващите няколко седмици, ще ви представя статии, свързани с развитието на вашия онлайн бизнес. Ще разберем какви са предимствата на онлайн бизнеса в днешно време, както и няколко бизнес модела и маркетинг стратегии, които ще ни донесат успех.

Вижте още: Предимствата на онлайн бизнеса в днешно време

Това ще е нашия коледен подарък за вас скъпи прияли, защото ние искаме да ви помогнем да стигнете до мечтаните висини и да живеете живота, който заслужавате!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването