Какво да не ядем на първа среща

29.04.2014

Какво да не ядем на първа среща Някои храни определено трябва да се сложат в графата ЗАБРАНЕНО за консумация по време на първа среща.

Общото убеждение за първа среща е, че разхвърляното хранене се равнява на лоша култура, а и все пак едва ли на партньорът ви ще му бъде много приятно да сте омазани до ушите в сос или друг вид храна.

Вижте какво не трябва да ядем на първа среща

Салата – повечето момичета си поръчват салатка, която дава на момчето представа, че тя се храни здравословно. Лошото обаче е изборът на салата. Марулите и всякакви зелени листни зеленчуци, могат да ви поставят в неловка ситуация, а все пак не искате да ви се присмиват на първа среща, след като се усмихнете.

Спагети с доматен сос – Лейди и Скитника ни излъгаха. Да, безспорно са много сладки, но това определено не е реалността, която познаваме. Няма точно правило за това, как се консумират италианските спагети, които толкова обичаме. Именно затова и всичко около нас се омазва до ушите в сос. Ако не искате да изцапате вас и вашия партньор, наблегнете на друг вид храна, които да си поделите като героите от анимацията.

Какво да не ядем на първа среща

Скариди – безспорно това са едни от любимите храни на мнозина и са признак за класа и стил. Всичко убива романтиката и първата среща, когато трябва да чоплиш храната си. Вторият недостатък на този вид предястие е фактът, че в някои заведения не ти носят подобаващата мокра кърпичка, с която да се избършеш или пък вода с лимон. Но, дори  да ви поднесат, няма достатъчно лимон на света, който да ви отърве от миризмата веднага.

Чесън – рекламите за дъвки, само могат да ви натоварят с глупости. Нищо не може да ви отърве от миризмата на чесънче, ако сте навън. Е, освен ако не си носите стръкче магданоз в чантата, но едва ли. Едно старо правило гласи, че ако и двамата го консумирате, няма да ви пречи толкова. Може и да е вярно, но сега не е времето да си играем на „Ловци на митове“.

Стридите  момчета, ако сте поръчали дузина стриди на първата среща, изпращате ясно послание, че не сте тук, за да говорите за любимите си филми.

Какво да не ядем на първа среща

Хранителни препятствия – шницели, бургери, хот-дог и т.н. са храни, които ви показват не само като човек с лоша хранителна култура, но и ще ви доведе до гаф. Първо, че сосовете слагани в подобни храни са с неясен произход и срок на годност, което може да ви прати непременно вкъщи след, като ги консумирате и второ водят до различни стомашни неразположения, които няма да се харесат нито на вас, нито на половинката ви.

Какво да не ядем на първа среща за да не се изложим пред партньора си

Царевица – яденето на кочан царевица с ръце може да ви се стори от една страна сладко. Повярвайте ми обаче като ви кажа, че стичащите се сокове от устата ви и ваденето на зрънца от зъбите, едва ли е едно от най-сладките неща, които може да си представи вашият партньор.

Имали ли сте някаква първа среща с хранителни бедствия? Споделете опита си или храни, които старателно избягвате на първа среща.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.