Какво да очакват лидерите през 2017-та

Годината на Огнения петел

08.02.2017

На 28 януари навлизаме в годината на Огнения петел и неизменно обръщаме поглед към хороскопите, предричащи предстоящите дни.

Въпреки, че годината на петела ще премине под знака на семейните отношения, тя ще окаже влияние и на бизнес контактите и комуникациите със служители, партньори и конкуренти.

Какво да очакват лидерите в годината на Огнения петел?

Лидерите трябва да се стремят да развиват своите умения, да се усъвършенстват и да работят активно по отношение на новите контакти и комуникативните си умения.

Годината е особено благоприятна за лидерите в сферата на изкуствата, забавленията, връзките с обществеността, стилисти, психолози, дизайнери, имидж мейкъри, мотиватори.

Вижте още: Говорете своята истина

Петелът е ярък, атрактивен, търсещ внимание, и определено може да бъде наречен лидер.

Какво да очакват лидерите през 2017-та

Какво да очакваме през годинат на Петела

От началото на март до средата на април не е желателно да предприемате крупни инвестиции и да правите големи промени в екипа си. Подобни ходове може да се окажат незадоволителни и да претърпите загуби.

Времето за промени и нови начинания през 2017 г. е във втората половина на годината.

Годината на петела е подходяща за това да скъсате с вредни навици и да се избавите от това, което ви пречи да се развивате и да вървите напред. Това могат да бъдат служители, на които не им достига мотивация за работа, лоши сделки, несигурност, застой в определени проекти.

Рисковите месеци, в които трябва да се внимава с работата с документи са април, август и декември.

Какво да очакват лидерите през 2017-та

Рисковите месеци през 2017-та са април, август и декември

Разумното решение е в този период да приключете с поетите ангажименти, но да не се нагърбвате с нови, тъй като сроковете ще ви притискат, или ще има фактори, които няма да ви позволят да се справите отлично със задачите си.

Лидерите и хората, които се стремят към постигане на успешна кариера ще имат успехи през 2017. За да постигнете желаното повишение, трябва да се погрижите за своя имидж и добро представяне пред шефовете си.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP