Добрите момчета си падат по лоши момичета

Един толкова добре познат сценарий за всички…

20.08.2014

Доброто момче обича лошо момиче – сценарий, който е познат на много хора. Може би и на теб? Защо се получава така? Момчето е възпитано и знае как да се държи във всяка една ситуация. Интелигентен, красив и умен, тъкмо завършил университет с много добра оценка, но за негова жалост се влюбва в момиче, за което се носят само лоши истории. Защо?

Вижте няколко причини, защо добрите момчета си падат по лоши момичета

– Лошите момичета знаят как да възбуждат мъжете, чрез провокативни дрехи.

– Те не търсят сериозни взаимоотношения. Лошите момичета са свободни и независими да правят каквото си искат. Не ходят по луксозни ресторанти и не се преструват на такива каквито не са. Просто идват и взимат това, което искат.

Добрите момчета си падат по лоши момичета

Лошите момичета разбират много добре момчетата

– Лошите момичета разбират много добре мъжете. Те гледат футболни мачове и се навиват да ходят на къмпинг под откритото небе, без да мрънкат, че ще ги изядат комарите и други видове насекоми. Да не забравяме, че обожават и нощното къпане в морето. Всички тези фактори превръщат лошото момиче в една добра компания за излизане с приятели.

– Мъжете си мислят, че лошите момичета са много добри в леглото. До колко това е вярно, е въпрос под съмнение…

– Мъжете обичат да експериментират в секса, а лошите момичета не се страхуват да го правят.

– Лошите момичета изчезват внезапно, но знаят кога е най-правилният момент да се върнат и да довършат започнатото.

– Те се навиват да правят неща, които едно момче не е очаквало дори в най-големите си фантазии.

Вижте още: Какво мразят мъжете по време на секс

– Лошите момичета не взимат приятелите си на пазар, което се приема много добре от мъжката страна, тъй като никой не обича 12 часови походи в мола, нали?

Това са някой от причините, поради които добрите момченца си падат по лоши момичета. Вече е въпрос на избор дали ще избереш добро момиче, което вечно хленчи за нещо или тъмната страна на женската част, която знае как да получи всичко, което си науми. Ти избираш!

Ако мислите, че сме пропуснали някоя важна причина в статията, моля пишете ни във фейсбук страницата или оставете коментар под статията.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването