Какво наистина искат децата за Коледа

Подсказваме: Не е играчка

25.12.2014

Посланието на търговското представителство на IKEA в Испания е кристално ясно – децата искат да прекарват повече време с родителите си. Те искат да са със семейството си повече от всичко друго на света. Разбира се, децата си падат и по видео игри, музикални инструменти и всякакви други играчки, но най-важното за тях са близките им хора. Те искат да прекарват повече време в парка, да се забавляват със своите родители или просто да се посмеят заедно, докато гледат някой анимационен филм по телевизията.

Вижте още: УНИЦЕФ – не на насилието срещу деца

В тази „докосваща“ реклама, няколко деца трябва да напишат две писма: едното до Тримата царе (това е испанският еквивалент на Дядо Коледа), а другото до техните родители. В двете си писма, децата трябва да напишат какъв подарък искат за Коледа. Резултатите са впечатляващи. Те просто искат да прекарват повече време със своите родители. Това е най-ценният подарък за тях.

Какво красиво напомняне точно покрай Коледа, да се съсредоточим върху нещата, които наистина имат значение в живота – семейството, близките и роднините. Обърнете внимание на всички, те имат нужда от вашата топлина, от вашето присъствие. Те искат да бъдат с Вас!

Вижте трогателното видео за това какво наистина искат децата за Коледа

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването