Какво искат жените след секс

Още секс, гушкане и още нещо...

30.10.2016

След като позабравихме малко категорията „Интимно“ е време да се завърнем към нея с един доста деликатен въпрос, а именно какво искат жените от нас, след като свършим работата си в леглото. Определено една от най-големите глупости, които един мъж може да направи след секс, е да заспи. С това си деяние не само ще покажете на мацката, че не се отличавате от животните, но и практически ще заявите на дамата, че сексът е бил единствената причина да се озове в леглото ви.

Вижте какво искат жените след бурна вечер в леглото

Още секс – за да затвърдите искрените си отношения, то един втори оргазъм никога не е излишен. Ако имате проблем с атрибута си и той не може да се изправи за втори спринт, то французите отдавна са измислили стратегия за този неприятен момент.

Гушкане – то показва по-специалните ви намерения и близостта, която изпитвате към дамата до вас. Няма човешко същество, което да не обича близостта на човека до себе си.

Какво искат жените след секс

Ласки след секс

Целувки – повечето мъже се спират да целуват половинките си след интимните преживявания в леглото. Странно или не, но целувката определено прави впечатление на жените, след като сте свършили работата.

Напитки – след интимни преживявания се наблюдава сериозна дехидратация в телата на хората. Ако сте се подготвили с някаква освежаваща напитка доста ще се издигнете в очите на дамата до вас. Освежаването вдига либидото!

Вижте още: Как да подобрите интимните си моменти

Душ – повечето жените не обичат флуидите по тялото си и веднага след секс тичат към банята. Това не трябва да ви притеснява и да имате лоши помисли. Голяма част от жените имат нужда от горещ душ след секс, което пък от своя страна не означава, че няма да има втори дубъл.

Какво искат жените след секс

Жените искат да се освежат след еротичната наслада

Разговори – някои жени могат да запазват тишина по цял ден, но след любовните преживявания в спалнята стават доста бъбриви, че чак се чудите откъде намират сили за още толкова приказки. Разговорите се преплитат от тема в тема: както си говорите за диетата й, така преминавате към бъдещите планове, какво още може да направите по време на секс и какво не трябва да правите. И още купища подобни аномалии, които направо ви побъркват. Понякога дори жените търсят обратна връзка веднага след секса, което не трябва да ви прави впечатление.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването