Какво искат жените по време на секс

14.04.2014

Какво искат жените по време на секс Спорна тема е, защото като цяло знае ли някой какво искат жените? Тя самата знае ли какво иска? Труден въпрос, с отговор по скоро клонящ към „не“. Идеята за тази статия дойде със зародиша на една друга тема, която подхванах преди време, след като бях анкетирал няколко момичета по въпроса: „Какво мразят жените по време на секс“. Та една от тях ми каза: „Защо гледаш само негативното? Направи и позитивна статия“. Така дойде и идеята за таз, а аз отново бях в главната роля на интервюиращ . След дълги разговори, писания и много въпросителни успях да разбера или по скоро да разгадая някои техни капризи и искания.

Представям ви Какво искат жените по време на секс, като искам да посъветвам момчетата също да прочетат тази статия, защото нищо чудно и гаджетата им да има участие в тази статия.

Жените искат грубост по време на секс1. Грубост – стигнах до извода, че жените си падат по по-грубите мъже, но ясно осъзнават тънката граница между „первезната“ грубост и „селската“ такава, ако разбирате на къде бия. Ако забиете главата и в радиатора все едно сте „Скалата“ от кеч мания едва ли ще и хареса. Намерете тънката граница да я възбуждате с грубост, без да я вкарвате в болница след това.

2. Внимание – тук останах впечатлен. Всички дами, категорично искат внимание! Искат да разговарят с партньора си, да се чувстват обичани и искани. Искат да усещат, че са важна част от живота ни. Момчета, обръщайте повече внимание на половинките си. Те имат нужда от вас!

3. Романтика – като преминем през грубостта, жените искат от време на време и малко романтика. Неочаквани подаръци, цветя, романтична вечеря или душ на загасена светлина с пламъците на малки свещи.

4. Секс играчки – е къде без тях? Белезници, камшици и вибриращи пръстени. Неща, които ще повишат рейтинга на мъжа до неузнаваеми висоти. Като цяло жените искат от нас да сме малко по екстравагантни. Не си падат по скучния секс. Че, кой си пада?

5. Разнообразие в позите и местата – да момчета, правилно прочетохте. Мацките искат да има разнообразие в позите, а не само стандартните и скучни движения. Бъдете креативни. Винаги може да я изненадате с някоя нова поза и място, което ще вдигне адреналина и на двама ви. Винаги може да избягате от традиционните скучни пози и така позната спалня.Жените харесват романтични мъже

6. Стимулиране – някои бяха и доста по-вулгарни от очакваното, но ще ви спестя точните изрази. Жените искат мъжът да стимулира клитора им, да целува гърба й, да пъха пръст в устата й и да мачка… сещате се кое. Любимата ни част в женското тяло.

7. Любовната игра – много жени се оплакаха, че това липсва от любовния и живот. Една девойка сподели: „Писна ми! Всеки път едно и също. Събличаме се и просто правим секс. Очаква от мен да бъда възбудена без любовна игра, а това няма как да стане“. Момчета, по този начин я карате да се чувства като… Да не казвам израза, че е грозен. Любовната игра ще я възбуди още повече, а от това няма да загубите нищо. Целувки, масажи, докосвания. Толкова е лесно.Жените искат разнообразни пози

Ако никой не знае, какво иска една жена, то аз останах убеден в едно нещо. Жената предпочита действията пред думите!

Ако трябва да направя заключение на тази статия бих казал, че всички изброени неща по-горе се допълват. Романтиката и грубостта вървят ръка за ръка, след това идва вниманието към една жена, любовната игра преди секса, както и различните места и пози определено ще вдигнат рейтинга на един мъж и ако не изцяло, то поне частично той ще знае какво иска една жена от мъжа до нея.

Автор: Иван Караиванов

Какво мразят жените по време на секс

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването