Какво мразят жените по време на секс

Мъже, не правете тези неща!

18.03.2014

Хубав въпрос нали? Дали ние мъжете сме се замисляли какво мразят жените по време на секс и дали въобще и те самите са го правили? Отговорът на този въпрос може да е полезен и за двата пола и да намали негативните моменти в леглото. Преди време започнах това проучване като попитах мацки, които познавам, а и не само какво мислят по този казус. Изненадващо за мен, но доста момичета се включиха към това проучване и помогнаха тази статия да стане реалност, за което искрено им благодаря! Някои от нещата са доста сходни, но имаше и такива, които ме изненадаха. Та така, стига вече празни думи, а да преминем към същинската част от проучването:

Какво не харесват жените в мъжете, когато правят секс:

Лигави мъже – жените обичат мъже, а не бебета. Промяната на гласа на мъжа на някакъв странен тънък бебешки глас, който им казва „красавица“ или „да, бейби“ определено ги смущава, дори отегчава. Мъже говорете силно и уверено, а не като някое бебенце.

Жените не обичат да ги молят за свирка

Никога не молете мацката за свирка!

Да я молиш за свирка – доста от момичетата, които анкетирах са на едно и също мнение. Мразят мъже, които молят за свирка. Една от девойките сподели: „Доста мъже често насочват настойчиво главата на партньорката си към члена си – голяма грешка! Тя ако иска, сама ще се насочи на там!“

Другото нещо, което мразят е когато вече половият контакт е започнал и мъжа се сети, че иска свирка след като вече малкия му герой е разписал целта. Това определено не се харесва на повечето от тях.

Пъшкане„да не пъшка, но не изобщо, а просто да не прекалява“. Извратено е един мъж да пъшка повече от жената така, че имайте го на предвид момчета.

Искане на код за достъп до задния двор – мацките споделят: „Когато не искам отзад да не ме кара на сила, а да се съобразява с желанието ми!“ Явно трябва да се постараете повече пичове, когато мацката ви откаже, но не ставайте нахални.

Малоумни въпроси – По време на акта жените обичат да се отдават изцяло на този момент без излишни приказки. С въпроси от типа: „това харесва ли ти?“,Така добре ли е?“, „Свърши ли?“ не може да я възбудиш, а само да я отегчиш. Мъжът сам трябва да усеща тези неща, не да пита половинката си. Жените предпочитат мръсни думи, но в рамките на разумното. Ако искаш да я спечелиш то не и задавай тъпи въпроси, а и говори възбуждащи неща.

Жените не харесват неподходящи изрази по-време на секс

Жените не харесват неподходящи изрази

Неподходящи изрази – „да бейби, точно така“ – просто да се забравят. Ако не знаете какво да кажете използвайте златното правило: „Мълчанието е злато“ и просто си вършете работата без много много да говорите.

Мъжете тип – Айляк – тук доста момичета бяха категорични: мразят пасивните мъже! И двете страни трябва да са активни, а не само жените. Момичетата харесват палави и игриви господа, които не оставят цялата инициатива на мацките. Все пак удоволствието е взаимно, нали така?

Социален маняк – едно от най-омразните неща за жените. Те мразят мъжа да се разсейва, докато си върши работата. Мразят да си вдига телефона или да чете смс-и в същото време в което прави секс. Да не говорим да поглежда към телевизора и да гледа мач. Тогава откачат! Трябва да споменем и за социалните мрежи от рода на Фейсбук. Кой, какво и кога ви е писал ще проверите после бе момчета. Сега ли му е времето?

Тук мога да добавя за дамите, че ние също не харесваме телефоните по-време на секс. Особено, когато вдигате на майките или бащите си! Отвратително е!

Пияни мъже – момчета, внимавайте ако ще вършите нещо след дискотека. На момичетата не им се нрави да вдигат самолета сами или да има.. „Лазаре стани..“  – сещате се за какво говоря, нали?

Мъже бъдете активни по време на секс

Жените мразят неприятни звуци по-време на…

Неприятни звуци при френската любов –  сега това е много деликатна тема, но нали все пак правим нещо за да възбудим още повече половинката си. Там се целува нежно и се докосва с финес, а звуци все едно ядете спагети са малко… неприятни за жените.

Отбиване на номера – дамите обичат секса, емоцията и удоволствието от него. Една мацка ми сподели: „Ако не му се прави секс, но просто иска да отбие номера за да не му се сърдя по-добре да не го прави! Последствията са по-лоши!“ Така, че момчета ако сте изморени или просто нямате желание по-добре го споделите с половинката си, отколкото да легнете по гръб и да чакате тя да свърши всичко и скандала да е много по-брутален.

Човещинки – момичетата откачат, когато някой пич реши, че момента е подходящ да… пръцне. Момчета, какво ви става? Не го правете, кофти е!

Какво искат жените по време на секс?

А какво искат жените по време на секс?

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването