10 неща, които отблъскват жената в леглото

Не правете тези неща, за да не нараните женското его...

06.03.2015

Един от най-често задаваните въпроси на сексолозите и психолозите е какво не харесват жените в силния пол по време на интимната игра. Сигурни сме, че и на теб ще ти стане интересно да разбереш кои са нещата, с които отблъскваш мадамата, докато правите секс. Едно обаче е сигурно… Чрез поредното научно откритие се убеждаваме за пореден път, че жените наистина не са наясно със себе си и не знаят какво искат. Вижте защо…

Представяме ви 10 неща, които отблъскват жената в леглото

1. Много е бърз – жените мразят бързия секс и най-лошото е, че повечето от тях си мислят, че мъжете го правят нарочно. Според жената, мъжът може да издържи колкото си иска в леглото, но просто не го прави, защото е зъл егоист, който мисли само за себе си.

10 неща, които отблъскват жената в леглото

Какво не харесват жените в леглото

2. Твърде бавен е – сега пък жената си мисли, че нейното тяло не го възбужда и започва да се цупи, защо се бави толкова дълго.

3. Твърде мълчалив е – жените не харесват тихите мъже. Те искат да чуват нежности, които да са доказателство за неговата страст.

4. Вика твърде силно – ако пък мъжът започне твърде бурно да изразява чувствата си, жената започва да се дразни. Все пак не е на стадиона..?

5. Не си е махнал чорапите, докато прави секс – една от най-необяснимите теории на сексолозите. Защо една жена би се отблъсквала от гол мъж… с чорапи?

6. Той спира в най-неподходящия момент – били са близо до оргазъм, а мъжът спира и пита: „свърши ли?“ Без коментар…

7. Не се къпе преди секс – жените обичат мириса на свежи теменужки и биха се засегнали, ако след дълъг работен ден скочите веднага в леглото, без да минете през банята. За тях не е алтернатива да миришете на мъж.

Вижте още: Най-опасните места за секс (18+)

8. Веднага след секса заспива – това е едно от най-тежките мъжки престъпления в леглото. След бурен секс, мъжът се обръща и заспива сладко, сладко. Тогава жената остава адски обидена. От нейната гледна точка той трябва да бъде нежен и романтичен след секса и да я гушне, и да заспят заедно, иначе защо изобщо е избрал да си легне с нея?

9. Той пуска твърде много шеги по-време на секс – смехът може да бъде най-злият ви враг в такъв момент.

10. Да командва твърде много – мъжът не е генерал, а жената не е редник. Затова заповеди от сорта на „Стани“, „Завърти се“, „Легни“ звучат леко глупашки в леглото.

Това са само част от откритията на любимите ни учени. Съвсем скоро очаквайте продължение, но този път със специалните открития от екипa на Списание VIP.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването