Какво ядат хората на Коледа

Инфографика

26.12.2014

Празниците не са само времето, когато се събираме със семействата и приятелите си – също така това е времето, когато ядем най-много през годината! Факт! Едва ли някой може да обори тази моя теза. Предвид този безпрецедентен факт съм ви подготвил интересна инфографика, която показва повече за вкусната храна, традициите и какво се случва по света на Коледа.

Освен забавна и безгрижна, Коледата сплотява семейството, а храната е просто съвършена. Дори хората, които не обичат да си похапват много не се сдържат, заради прекрасните миризми на вкусотиите, които се носят из цялата къща.

Вижте още: Интересни коледни ястия от цял свят

Тази колоритна инфографика илюстрира местните традиции по Коледа на 12 страни. Ако празнувате Коледа във Филипините, то ще ядете лакомство с лилав ориз наречено “Puto Bombong”. Този десерт се сервира само по празниците. Може да се изненадате, но Kentucky Fried Chicken също е в списъка на коледните ястия, след успешна маркетингова кампания през 1974 г. около Коледа в Япония. От тогава франчайз компанията превзема традиционния пазар покрай Коледа в островната страна.

Вижте какво ядат хората на Коледа в 12 различни държави благодарение на креативна инфографика

Какво ядат хората на Коледа

Какво ядат хората в различните страни по Коледа

Каква е вашата любима храна по време на празниците? Споделете вашите рецепти и снимки в коментарите по-долу.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването