Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас

31.08.2013

Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас

Има един израз, който няма как да не сте чували: ″Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас″. Несъмнено това е фразата, която най-добре описва жизнената енергия на този град насред пустинята. От неоновите лампи по сградите, през луксозните бюфети до макетите на някои от чудесата на света, Лас Вегас ще ви изненада с неща, които дори не сте си и представяли.

Никой не отива във Вегас с намерението да изкара една спокойна почивка. Посетителите на града търсят силни емоции и неочаквани преживявания. И винаги ги намират.

Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас

Сигурно много от вас се сещат за филма „What happens in Vegas, stays in Vegas”, който разказва за една доста оплетена и луда история на двама млади, които се срещат във Вегас. Естествено не мога да не спомена и любимата ни поредица „The Hangover”, за която каквото и да напиша, то ще е малко. Определено трябва да гледате тези филми, за да се потопите поне малко в атмосферата на този дяволски рай.

Градът е пълен с ярки неонови светлини, които мигат, движат се и са навсякъде. Светещите електрически знаци са съществена част от Вегас. Един от символите на града е гигантският неонов каубой Вегас Вик. Има над 15 000 неонови лампи в цял Лас Вегас и по тази тема е обособен музей, Неоновият музей, който отваря врати през 2012 година.

Лъскавият Вегас ще ви изненада със сравнително ниски цени за нощувки. Дори срещу 20-30 долара на вечер ще можете да си позволите луксозен хотел с всички екстри. Почти всеки хотелски комплекс се състои от хотелска част, казино, мол и много други атракции.

Един от предпочитаните хотели еСтратосферата„, която е и най-високата сграда в града. На покрива се открива гледка към Вегас (препоръчително е да отидете там вечер, за да се насладите на целия блясък и светлини). Също така на самия покрив има екстремни атракции, които несъмнено ще вдигнат адреналина ви.

Разбира се, най-интересните неща, които могат да ви се случат във Вегас, са нощем. Спането оставете за през деня, защото нощта по никакъв начин няма да ви стигне да обиколите най-атрактивните клубове, барове и казина, а именно те създават облика на града.

Ако искате едно необичайно парти преживяване, тогава си наемете лимузина, която ще ви транспортира до най-горещите точки на Вегас! При резервация онлайн цената е около 70 долара, включваща неограничена консумация от бара в лимузината, входовете на нощните клубове, на които спира, и също така, избирайки тази опция, отпада досадното и дълго чакане по опашки пред заведенията!

Каквото се случва във Вегас, си остава във Вегас

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.