Кание Уест с премиерен филм

01.03.2014

Кание Уест с премиерен филм Кание Уест прави филм въз основа на неговото световно турне Yeezus, според публикация в официалния му сайт. Кадри от разтърсващи представления в САЩ ще бъдат миксирани с мигащи лазери, планини, фойерверки и сцени от музикалния му клип „Bound 2“, в който ако си спомняте топлес половинката му, Ким Кардашян го е яхнала (за мотора говорим разбира се). Хайп Уилиамс, който е заснел много други клипове на Кание като „Gold Digger“ и „Stronger“ е режисьор на продукцията.

Брет Ийстън Елис, който ще работи по филма с RnB звездата е развълнуван и споделя, че на първо време не е искал да работи с рапъра, но след като е прекарал известно време с албума му и със самия него е променил решението си.

Кание Уест с премиерен филм „Ще видим какво ще стане. Наистина го харесах като човек. Слушах Yeezus и си помислих, независимо от различията и принципите си, че аз искам да работя с този човек, който е сътворил това“ – споделя Елис.

В статия се споменава, че филмът, който Елис ще направи ще бъде биографичен филм, базиран на Yeezus и живота на рапъра, с годеницата му Ким Кардашян, която играе „ключова“ роля. Малко странно, но факт, че самият Уест няма да се появява на екран.

Рапърът от своя страна не е непознат за света на киното, след като режисира два късометражни филма, „Runaway“ и „Cruel Summer“  и работи над комедиен сериал за HBO, който не успя да достигне и пилотен епизод.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.