Кание Уест – „Swish“

Нов албум от американския рап изпълнител

26.01.2016

Кание Уест сам твърди, че новият му албум е най-добрият на всички времена! Рапърът никак не е скромен, когато описва новото си творение „Swish“, като – „Най-доброто на всички времена“.

Американският изпълнител не е известен, като смирен и определя сам себе си, като най-великата, жива рап звезда на планетата, по време на изпълнението си на Glastonbury 2015 г.. Сега изглежда, че заедно с това „отличие“, Кание е сигурен, че най-новата му работа ще остане в историята.

Кание Уест – „Swish“, нов албум от американския рапър

„Щастлив съм, че завърших най-добрия албум на всички времена!“, споделя звездата пред 17,5 милиона последователи в Twitter, като добави и снимка на саморъчно написан списък с песните в новия му албум. В долната част на бележника си, той прибавя друго съобщение – „Кайли беше тук“, на пръв поглед тълкуванието е, че Кайли Дженър ще е част от записа.

Кание Уест - "Swish"

Снимка: genius.com

„Swish“ е предмет на разгорещени, дългоочаквани спорове. Седмият албум на Кание Уест идва близо три години след последния му принос – „Yeezus“. Новият албум вече има заглавие и свидетелства, че не всичко е наред между Кание и баскетболната звезда Леброн Джеймс. В песента рапърът обижда спортния гигант Nike, след като той твърди, че компанията не предлага достойни възнаграждения за рекламата на техните обувки – Air Yeezy, и че са забавили освобождаването на неговите дизайнерски маратонки „Red“.

„Медиите се опитаха да направят песента,да изглежда, като че омаловам Леброн с факти, което не е така, Леброн е част от семейството.“

Освобождаването на „Swish“ ще е на 11 февруари 2016г.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.