Кат Делуна и Трей с общ трак

"Bum Bum"

19.06.2015

Кат Делуна е супер гореща в ново видео, което отскоро започна да обикаля онлайн пространството. Сочната певица се разголва за новата си песен, която е заедно с R&B певеца Трей Сонгз.

Кат Делуна и Трей с общ трак

Новият им общ сингъл се казва – “Bum Bum”. А вече има и готов видео клип към него. Там доминиканската изкусителка пуши цигара, топлес, което предизвиква доста емоции у феновете на дивата. Делуна показва своята секси осанка и като отива напълно гола на снимачната площадка (с изключение на една шапка и високи токчета).

Кат Делуна и Трей с общ трак

Снимка: 2dopeboyz.com

Докато Кат пуши цигара и е под душа, мокра до кости, Трей пее. Той всъщност не се появява в клипа, а е на уеб камерата си. Кат продължава да показва достатъчно активи, като танцува по прашки и трико. Доста предизвикателен клип, дори малко повече отколкото е необходимо, за да бъде достатъчно секси.

Вижте още: “Кошмарите” на Майли Сайръс

“Bum Bum” е водещият сингъл от първия албум на Кат от 2010 година насам – “Inside Out”, който ще се появи по-късно тази година.

Хвърлете един поглед на новия предизвикателен клип!

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.