Кейти Пери преодолява раздяла с израждане на бебе

02.03.2014

Кейти Пери преодолява раздяла с израждане на бебе Е, това е нов начин за преодоляване на раздяла. Кратко след като скъсаха с Джон Майър, Кейти Пери публикува в Туитър страницата си на 26 февруари, че е помогнала в израждането на бебе.

“Вече мога да добавя в CV-то си: жена, която изражда бебета, в хола”, така се пошегува 29-годишната изпълнителка на “Dark Horse”. Докато Пери не споменава, чие бебе е изродила, нейните фенове коментираха из социалните мрежи, че най-вероятно това е бебето на по-голямата й сестра Анджела Хъдсън. По-рано тази сряда, близки до звездата споделиха, че звездната двойка са се разделили за пореден път. 46-годишния Майър излиза с Кейти от лятото на 2012.

Кейти Пери преодолява раздяла с израждане на бебе

Друг източник пък споделя, че този път раздялата им е повече от приятелска и спокойна и е била по взаймно съгласие. Музикантите са взели зряло решение и то в най-точното време, споделят приятели и близки до звездите.

Майър е първият сериозен приятел на Пери след развода й с Ръсел Бранд. По време на първата си раздяла с Майър, поп звездата споделя в юлския брой на Vogue следното: “Аз все още съм лудо влюбена в Джон. Всичко, което мога да кажа за тази връзка е това, че тя е прекрасна, а той има красив ум. Красив ум и измъчена душа”.

“Има нещо, което ме привлича в тези прекършени души”- добавя Кейти след двете си раздели.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването