Кейти Пери обича безусловно в новия си сингъл

18.10.2013

Кейти Пери обича безусловно в новия си сингълНовият хит, с който дебютира певицата на “Roar”, разказва колко безусловна и истинска може да бъде любовта.

Новата песен на Кейти Пери излезе онлайн и може да го чуете тук. Парчето се казва “Unconditionally” или в превод – безусловно.

 

Продуценти на песента са Dr. Luke и Cirkut. Това е второто подред  от новия и албум “Prism” и се очаква да достигне, дори и да надмине, платинените продажби на предния и “Roar“.

Кейти Пери обича безусловно в новия си сингъл“Това е любовна песен и по това се различава от “Roar. Също така мисля, че песента е универсална и всеки ще бъде в състояние да намери нещо в нея, за себе си, без значение дали е мъж или жена”- сподели певицата по-рано в интервю.

“Безусловно” е мощна любовна балада, в която се казва – обичай  човека до теб такъв какъвто е.

Кейти Пери се подготвя да я пусне в новия си албум “Prism”, нека да припомним, че албумът трябва да излезе на 22 октомври, чрез Капитъл Рекърдс. Албумът също така ще включва песни като “Dark Horse” и “Walking on air”, които бяха пуснати като промо парчета в интернет пространството.

Автор: Христина Розова

Кейти Пери обича безусловно

http://youtu.be/wf6KCfeQ9Yg

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването