Кейти Пери обича безусловно в новия си сингъл

18.10.2013

Кейти Пери обича безусловно в новия си сингъл

Новият хит, с който дебютира певицата на “Roar”, разказва колко безусловна и истинска може да бъде любовта.

Новата песен на Кейти Пери излезе онлайн и може да го чуете тук. Парчето се казва “Unconditionally” или в превод – безусловно.

  Продуценти на парчето са Dr. Luke и Cirkut. Това е второто подредот новия й албум “Prism” и се очаква да достигне, дори и да надмине платинените продажби на предния й “Roar“.

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването