Кейти Пери се превръща в момиче от джунглата

07.09.2013

Кейти Пери се превръща в момиче от джунглатаВидеоклипът към новия сингъл на Кейти Пери,” Roar”, излезе в четвъртък и вече минава 4 милиона гледания в най-известният сайт за клипове – YouTube.

Пред  “Добро утро Америка”, Кейти обясни, че не е било нужно заснемането на клипа да е в истинска джунгла в Африка или на друго екзотично място. Снимките са заснети в Лос Анджелис и по-точно в Ботаническата градина.

Певицата се намира в истинско приключение, където намира “Окото на Тигъра”, като буквално опитомява тигър. Кажете сбогом на любимата мечтателка от “Teenage Dream”, защото Кейти е с изцяло нова визия.

Кейти Пери се превръща в момиче от джунглата

Клипът започва плахо за Пери, която оцелява след самолетна катастрофа заедно с глупавия си приятел “Индиана Джоунс”. За наша забава той бива изяден още преди първия припев. След това силата доминира в Кейти и в края на клипа тя лакирва ноктите на слон, сприятелява се с всички животни и усета за мода и стил не се забравя, дори и в джунглата- една истинска “Джейн”.

“Prism” е  третият студиен албум на Пери, в който “Roar” е хит на първо място. Албумът трябва да излезе на 22 октомври. Любимката на Америка изпълнена за първи път “Roar” на финала на музикалните награди на MTV 25 август.

Най-новата игра, като промо към песента е конкурсът, който стартира. В него Кейти призовава всички ученици да направят свои собствени видео клипове на “Roar”. Победителите ще бъдат наградени с честта, певицата да ги посети в училище през Октомври и да прекарат един незабравим ден.

Автор: Христина Розова

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването