Kiesza: Аз не празнувам!

Hideaway стана хит номер едно в Обединеното кралство

03.09.2014

Kiesza превзе британската сцена с Hideaway

25-годишната звезда пое денс сцената със закачливия си трак – „Hideaway“, който стана хит номер едно в Обединеното кралство.

Нейните песни могат да бъдат популярни в клубовете, но момичето зад тях не е парти анимал.

„Аз не съм от много диво празнуващите. Не пия, така че съм винаги трезва,“ обясни тя, пред британския вестник Metro.

„По принцип аз съм тази, която помни всичко – въпреки, че понякога това е лошо“.

Kiesza с хитово изпълнение

Kiesza превзе британската сцена с парчето си Hideaway

Трябва да се уверите, че като изпълнител Kiesza носи много енергия на сцената. За щастие борбената червенокоска не е от типа, който може да разчита на холандския кураж в тези ситуации.

„Аз съм нещо, като пиян човек, без да е пил, така или иначе“, изкикотва се тя.

Kiesza може да ви изглежда, като пълноправен артист, но певицата не винаги е била толкова сигурна в себе си. Тя не е знаела, в коя музикална посока да поеме, преди така успешно да стартира с „Hideaway“.

„Никога не бях намирала своя звук, този в който да съм сигурна, преди да направя „Hideaway“, признава си денс звездата.

„Винаги проучвах, постоянно търсех нови звуци, опитвах нови неща и се чудех какво друго може да се сътвори. Но веднага след като написах „Hideaway“, знаех, че точно това е нещото, което исках да направя и това, с което исках да дебютирам. С нещо толкова просто, като това парче“.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.