Ким Кардашян и Кание Уест с 3 сватби

Дали това са сватбите на века?

27.04.2014

На 24 април, петък, в пресата излезе съобщение, което обявява, че 33-годишната риалити звезда Ким Кардашян и 36-годишният хип-хоп изпълнител, Кание Уест, ще кажат „ДА” неведнъж, дори не два пъти, а три пъти в три различни сватбени церемонии. Според доклада двойката първо ще се омъжи в Южна Калифорния, преди да отлети за Франция, където ще се проведат още две сватбени церемонии.

Ким Кардашян и Кание Уест правят сватбата на годината

Но източник, близък до двойката затръшна доклада, заявявайки, че е твърде рано да се каже.

“Никой не знае нищо по отношение на церемонията”, споделя приятел близък до звездата.

Броят на гостите на френската сватба е скромен и няма да надвишава 100 души. Датата е определена за 24 май.

Двойката е била посъветвана от своите адвокати първо да сключат гражданска церемония в САЩ, преди да заминат за Западна Европа, за да се избегнат дългите линии и бюрокрации.

“Обикновено, САЩ признава бракът на граждани, които се женят във Франция, но документацията на чуждо правителство и канцеларска работа може да бъде кошмар” каза източник на пресата.

Съобщенията също така разкриват, че сватбата на риалити звездата ще е най-грандиозното нещо, което се е случвало от години, дори и от кралската сватба. Булката ще смени най-малко три визии, с които ще изненада своя бъдещ съпруг и приготвя изненади, с които ще докаже, че това ще бъде сватбата на века.

Ким Кардашян и Кание Уест с грандиозна сватба

Ким Кардашян и Кание Уест

Двойката ще направи две сватбени церемонии във Франция, като едната е гражданска, а другата религиозна. “Една религиозна церемония трябва да се извършва след гражданската церемония, а не преди това” , заявяват от  френското посолство във Вашингтон.

Дали това са сватбите на века, не можем да кажем, но доколкото познаваме двойката, със сигурност ще бъде грандиозно.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.