Kinect – променя коренно начина ни на пазаруване

Дали това е бъдещето на световния търговски пазар?

21.11.2013

След като вече на пазара е и новия рилийз на Kinect, който поправя част от старите проблеми, интеграцията му е все по-обширна. Моушън контролерът, разработен за игри в началото, вече се превръща в най-продаваната потребителска електроника в света. През февруари тази година беше пусната и Windows версията, както и SDK 1.8. Уеб разработчиците могат свободно да развихрят въображението си и да създават най-различни интерактивни приложения.

Новата версия на Kinect улеснява начина ни на покупки и спестява време

Продуктът намира все по-голямо приложение и значение в бизнеса на различни търговски вериги. Изключително атрактивния интерфейс, който можете да управлявате с жестове, улеснява покупките и ви спестява време.

Вижте още: Adobe Creative SDK за мобилни ОС

Заставате пред монитора и той ви преоблича, предлага стоки и размери. Избирате своето облекло или други стоки, сканирате QR кода и отивате на касата, за да вземете покупките си. И осен всичко това, повечето търговски обекти предлагат и купони за намаление, ако използвате Kinect. Ето това се казва забавно и изгодно пазаруване.

Вижте още: “BEAUTY MIRROR” – едно по-различно селфи

Търговците по света все повече залагат на този нов, атрактивен и печеливш ход. Моушън контролерът е приложим в много и различни сфери. Част от големите компании, използвали новите функционалности са: Bloomingdales, Build-a-Bear, Coca-Cola, Mattel, Nissan, Pepsi и други.

Дали това е бъдещето на световния търговски пазар?

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.