“Kiss It Better” и съблазнителната Риана

Ново предизвикателно видео от хитовата певица

01.04.2016

Риана дразни със супер секси ново видео за – “Kiss It Better”. Певицатa знае как да привлече вниманието ни.

След супер успешния си хит – “Work”, сега дивата е публикувала серия от изкусителни снимки на себе си в Instagram, като закачка към освобождаването на новото й видео към песента – “Kiss It Better”.

“Kiss It Better” и съблазнителната Риана

Снимките показват певицата само по прозрачен лист, облян в оранжева, синя и жълта светлина. Няма никаква друга налична информация за това кой е режисьор на видеото към най-новия й сингъл от албума – “Anti”, който се очаква да излезе през тази седмица. В тийзъра съблазнителната изпълнителка се търкаля с няколко комплекта зарове в началото на клипа, което може да бъде знак за френския експериментален художник Ман Рей, който често се използва зарове (и голи жени) като изображения в кратките си филми.

"Kiss It Better" и съблазнителната Риана

Съблазнителната Риана

Риана също написа, че и двете й нови песни, “Kiss It Better” и “Needed Me”, вече са пуснати по радиостанциите.

Новият албум на Ри “Anti”, достигна до номер 1 в класацията за албуми на Billboard топ 200.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.