Кое е модерно през това лято?

... и кое трябва да изхвърлиш от гардероба си?

04.08.2016

Ако трябва да перафразираме афоризма „Непостоянство, твоето име е жена”, той ще звучи напълно достоверно по отношение на модните течения, а именно: „Непостоянство, твоето име е мода.”

Изменчива и променяща се, модата следва своите закони и единственото, което ни остава да направим е да й се подчиняваме и да я следваме.

Кое е модерно и кое трябва да изхвърлиш от гардероба си това лято?

Тенденции в сандалите – ако искате да бъдете в крак с актуалните модни течения това лято, забравете за римските сандали. Така обичани от Ким Кардашиян, грозноватите сандали с множество каишки са напълно демоде това лято. Заменете ги с обувки тип корсет, които носят типично женствено излъчване и ненатрапчива елегантност. За ежедневните задачи и дълги разходки, трябва да търсите обувки с малко котешко токче, което не натоварва крака и няма да ви кара да се чувствате нестабилни.

Кое е модерно през това лято

Тенденции при чантите – напълно ви е забранено да носите огромни безформени торби, в които сякаш е натъпкана половината ви покъщнина.

Малките чанти с дълги дръжки, които се носят през рамо са най-доброто решение за ежедневието ви. Те побират всичко необходимо и не ви позволяват да се подадете на изкушението да носите излишни неща.

Кое е модерно през това лято - чанта с дълга презрамка

Вижте още: Най-горещите летни тенденции от Столицата на модата

За вечерните ви излизания и по-специални случаи изберете кокетни пликове в неонови цветове или черен клъч.

Тенденции при роклите – какво е лято без рокля? Елегантна или в бохо стил, роклята е задължителна за летния ви стил.

Забравете за трапецовидните кройки и роклите тип балон и потърсете нежни флорални рокли, които следват извивките на тялото. Те са секси и напълно подходящо решение както за посещение на кино или разходка, така и за вечеря навън или танци в модерен клуб край морето.

Кое е модерно през това лято - флорални рокли

Вижте още: За лятото и шапките

Ако искате да бъдете по-различна, обърнете внимание на ризите. Съчетайте ги с дънки или къси панталони с висока талия. При покупка на риза, обърнете внимание на това дали тя е от естествена материя. Актуални са нежните, почти прозрачни модели.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP