Кога връзката ви е застрашена?

Няколко предупредителни сигнали

11.12.2016

Има доста знаци, които могат да те информират за това, че мъжа до теб загубва желание за задълбочаване на връзката.

В подобни моменти част от дамите се залъгват, че понижения интерес на половинката им се дължи на стрес, прекалената ангажираност на двамата и куп още неща.

Ако вие не сте от хората, които искат да живеят в заблуда, би трябвало да бъдете нащрек за следните не особено окуражителни признаци, че връзката се е охладила,

Вижте кои са предупредителните сигнали, които означават, че връзката ви е застрашена

Вече не правите секс – сексът в началото е бил изпепеляващ. Днес почти липсва. Той винаги е изморен или се прибира късно, често се налага да го чакаш и да заспиваш, преди да се видите. Липсата на интерес от негова страна е сериозна причина да ти светне „предупредителната лампичка”, че вероятно обмисля раздяла.

Не споделя – осъзнаваш, че нещо не е наред, когато разбираш за важни моменти от живота и кариерата му не от самия него, а от негови приятели.

Кога връзката ви е застрашена?

Ако не прави планове за вас двамата значи има проблем

Не прави планове за вас двамата – да мечтаете заедно и да си представяте как осъществявате мечтите си ден след ден е един от сигурните знаци, че връзката ви има бъдеще и имате желание да бъдете заедно задълго. Ако забележиш, че той не те включва в плановете си, не желае да обсъждате въпроси като този къде ще прекарате следващата отпуска или къде ще празнувате нова година, имаш повод за притеснение.

Започва да общува по-активно с други жени – за разлика от времето, когато стартирахте връзката си и той не обръщаше внимание на никоя друга жена, сега все по-често си пише с жени и е склонен да бъде в тяхната компания.

Вижте още: Свободните хора са по-щастливи

Разбира се, най-доброто решение е да поговорите, защото тези на пръв поглед ясни знаци за понижен интерес към теб, може  да означават нещо друго. Все пак, бъди подготвена при този важен разговор да чуеш това, от което се опасяваш.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP