Когато тя поиска време

Когато твоята любима поиска време, за да „обмисли нещата”

16.05.2012

Да разбереш жените… има толкова дискусии на тази тема. Тя почти никога не знае какво иска или какво да прави, но това е вероятно маската, която слага, за да не нарани твоите чувства. Вгледай се по-дълбоко, може би ще откриеш неща в нейното мислене, за които не си и подозирал. Ако не го направиш, бъди сигурен, съвсем скоро ще дойде моментът, в който твоята любима ще поиска време, за да „обмисли нещата”. С тази статия, Списание VIP ще те информира за някои от възможните причини, поради които това може да се случи.

Какво да правим, когато тя поиска време?

Във връзката ви, любовта е отстъпила място на драмата. Толкова проблеми, а всъщност безсмислени. Опитайте се да възобновите пламъка. Нищо не е по-важно от това да се чувствате щастливи заедно!

Уморила се е от това да бъде обвързана. Иска и се без чувство за вина да излезе по-женски, да се забавлява с приятелки и да се „поогледа” малко наоколо. Разбира се, едва ли ще се втурне към първия срещнат, просто иска да усети свободата за малко.

Вече е решила, че е крайно време да се разделите, но не иска да те нарани. Тогава избира по-толерантният вариант, а именно временна раздяла. Да, решение е, но защо и двамата да се самозалъгвате. Временната раздяла ще се превърне в постоянна в момента, когато вземете решение за нея.

Всичко при вас се е развило прекалено бързо, дори нямахте време да разберете дали сте заедно или не. Сега, тя е преосмислила връзката ви и се чуди дали не сте прибързали.

Заедно сте от дълго време, а сте все още млади. Нещата са станали много сериозни и до някъде тривиални. Тя усеща, че е време да остане малко сама, още повече, ако и приятелките и са необвързани, тя също ще поиска да се забавлява наравно с тях.

Не харесва нещо в теб и вероятно ти го казала или намекнала, но ти не си обърнал внимание, дори и след поредния намек. Е, тогава вината си е изцяло твоя, тя няма да продължава вечно да те моли да се промениш.

Появил се е нов мъж на хоризонта, но сте заедно от прекалено дълго време. Ти си повече от новия – ти си й приятел. Трябва да вземе решение, но докато претегля възможностите има шанс да загуби и двамата или да се появи трети.

Вижте още: 8 секс идеи за по-добър сексуален живот

Прекаляваш с времето, прекарано пред компютъра или телевизора. В повечето случаи, играейки игри или гледайки мач, и не й обръщаш никакво внимание. Тук отново носиш цялата вина. Твоята приятелка не е част от интериора!

Прекарваш много време в социалните мрежи или сайтовете за запознанства. Това вече е сериозно – означава, че търсиш „нещо” ново и тя със сигурност го усеща. В този случай, за да не бъде наранена или унижена, ще избяга от теб по най-бързия начин, дори и изводът, който си е направила да е грешен или прибързан.

Страстта в леглото е на изчезване или изобщо я няма. Тя ще поиска време, а докато и го даваш, доста вероятно е, да се озове в някое чуждо легло. Така че момчета, давайте всичко от себе си!

Знай, че в момента, когато тя поиска време, доста неща са й се струпали. Потърси вината първо в себе си, преди да й се нахвърлиш с обвинения, че се предава бързо или, че ти изневерява. Ако държиш на нея, не й позволявай да си отиде. Никоя раздяла не може да възобнови искрата. Вие сте силни, когато сте заедно, а когато се разделите, всеки поема по своя път.

Етикети:

За автора

Списание VIP