Кои части харесват мъжете у жените

Голата истина...

25.08.2013

Няма какво да се лъжем, колкото и да ни ядосват жените, ние ги обичаме и не можем без тях и техните прелести. Има някои части от женското тяло, които просто обожаваме и които може да ни подлудят. Направихме малко проучване сред мъжете и стигнахме до извода, кои са най-желаните женски части.

Вижте кои части харесват мъжете най-много в жените

Гърдите – отново няма как да се лъжем, но това е едно от първите неща, които виждаме в жената, особено ако ги е показала на бял свят. Привличат си ни и това е. Не се сърдете мацки, това е мъжката природа..

Кои части харесват мъжете у жените

Женските прелести..

Дупето – сега да не се обърка някой, не говорим за анален секс, нали? Говорим за стегнато, малко, секси женско дупе. Тук има различни харесвания. Някои си падат по бразилското дупе, което е леко закръглено, а други по фино и малко дупе, което имаш чувството, че вятъра ще го отвее. Да не забравяме и за клинчето, което придава истинска фантазия и подлудява мъжете. Я ни пишете един мейл, вие по какви дупета си падате?

Крака – „Ох, какви крака братле. Огромни са!“. Позната фраза, нали? Едва ли има мъж, който да не си пада по-дългокраки каки с пищен бюст. Не изключваме и възможността, някои да си пада по по-закръглени бедра. Въпрос на вкус.

Вижте още: Най-сексапилните крака на Холивуд

Кои части харесват мъжете у жените

Мъжете си падат по секси женски бедра

Лице – първото нещо, което докосва мъжкия поглед – визията и лицето. Е, освен ако няма мега пищния бюст, с който да ни заслепи. Шега, разбира се. Има жени, които умеят с един поглед  да те накарат да трепериш, а ти още не си я огледал. Толкова са сладки, а погледа и е толкова секси, че забравяш за всичко. А усмивката и? Фантазия..

Коса – на мацките може да им се стори странно, но ние мъжете гледаме и косата. Няма нищо по-хубаво от дълга, красива, мека коса. Доставя огромно удоволствие на мъжа, когато си играе с нея, а когато се размахва по време на секс. Чудно! Може да я използваме и за груб секс, когато тя те язди да я дърпаш и контролираш, но това е друга тема..

Коремчето – дали ще е жена с плочки, или просто жена със стегнат корем, няма значение. И двете са адски секси и възбуждат мъжа на макс.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването