Коледна приказка с ангелите на “Виктория Сикрет”

17.12.2013

Коледна приказка с ангелите на "Виктория Сикрет" Едва ли има някой, който да не е разбрал за най-грандиозното събитие, което се състоя миналия месец в Ню Йорк. Шоуто на “Виктория Сикрет” се превърна в коледна приказка с изпълнения от Тейлър Суифт и Fall Out Boy.

Престижното събитие привлече стотици известни личности и артисти, в световен мащаб. От създаването си през 1995 г., шоуто на “Виктория Сикрет” се превърна в коледна традиция не само за хора от САЩ, но и за националности в световен мащаб, които го чакат с нетърпение.

40 снежни ангела се разходиха по подиума и оставиха без дъх гостите на евента. Адриана Лима, Лили Алдридж, Алесандра Амбросио, Карли Клос, Даутцен Круз, Бехати Принсло са само част от любимите звезди на милиони зрители.

Модното ревю беше разделено в 6 категории, най-запомнящите  от които бяха ” Британска инвазия” и ” Райски птици”. Останалите представяния бяха под наименованията “Парижански нощи” , “Корабокрушение”, “Снежни Ангели” и “Розова мрежа”. 

Изключителна изработка на бельото и костюмите видяхме в крила, създадени от 3-D принтер, както и ръчно изработен сутиен за 10 милиона долара. (Повече за него може да прочетете тук : 

За голямо нещастие на много хора, Миранда Кер, пропусна тазгодишното модно събитие, след като вече не е част от ангелите на Виктория.

Интересен факт за моделите на “Виктория Сикрет” е, че те са подложени на строга диета преди шоуто, с което се гарантира съвършенство. Моделите нямат право да консумират твърда храна, 9 дни преди ревюто, както и минимални количества вода, 12 часа преди шоуто. Всеки един модел се прибира у дома с приходи от над 10 000 долара.

Вижте още: Victoria’s Secret – бранд без конкуренция

Шоуто бе представено официално на телевизионен екран, на 10 декември. В България, все още не е известно кога ще бъде излъчено, така че Ви предоставяме възможността да го гледате онлайн, заедно със снимков материал от ревюто.

Автор: Христина Розова

http://youtu.be/Xaw-qfoHJqk

 

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването