Коледни предложения за хубав филм

05.12.2013

Ето, че стана студено и първият сняг вече е факт, което ни подсеща, че идва най-любимото време от годината – Коледа. Празникът изпълнен с много дух и настроение, носи със себе си ароматът на коледни курабийки, елха с много подаръци, както и вечните коледни класики. Представяме Ви, класацията на коледните филми, които всяка година за радост на някои или не присъстват във всеки дом, както и нещо ново, което ще Ви заинтригува:

Животът е прекрасен 

Със сигурност това е филм, който е класика на пазара и си заслужава всяка една минута. Новини около него има, като се има на предвид колко е стар филмът. През 2015 се очаква да има римейк, който ще възлиза на сумата от 25 милиона долара. Нямаме търпение да го видим, а ако отдавна не сте го гледали, може да си го припомните покрай коледните празници.

Коледни предложения за хубав филм

Гринч

Гринч е измислен герой от д-р Сус, през далечната 1957 година. Анимационният герой се появява в детската книжка „Как Гринч открадна Коледа“, а по-късно и на екран. В филма, главната роля е отредена на Джим Кери. Гринч е нарицателно на всички онези, които не вярват в чудото на Коледа, но дори и в края на филма се случва коледно чудо, което обръща представите на героя.

Коледни предложения за хубав филм

Сам вкъщи 

Несъмнено това е един от най-любимите и същевременно най-досадните филми по Коледа, без който няма как да мине празника. Очаквайте и неочакваното тази година със многократните повторения на класиката от първата до четвъртата му част.

Коледни предложения за хубав филм

Кошмарът преди Коледа

Нямаме нищо против всичкото коледно настроение покрай празника, но ето и нещо различно, което може би доста от Вас са позабравили. В град на име Хелоун живеят всякакви зловещи и страшни същества. Питате се каква е връзката с Коледа, гледайте филма, за да си припомните.

Коледни предложения за хубав филм

Полярен Експрес

Том Ханкс е звездата, а Робърт Земекис – режисьорът, осигурили ни този  празничен филм, заснет с помощта на зашеметяваща анимация, която превръща всеки момент в магия. “Вижте и ще повярвате”, казва скитникът, който ще пътува с Вас. Ще видите чудеса. И ще им повярвате. Всички на борда!

Коледни предложения за хубав филм

Замръзналото кралство (2013)

Ето и най-новото коледно предложение, което ще завладее сърцата на малки и големи, тази Зима. В приключенската анимационна комедия „Замръзналото кралство“ пророчество е сковало едно кралство във вечна зима. Ана е безстрашна оптимистка, която обединява сили със смелия планинец Кристоф и неговия другар, северния елен Свен. Заедно те се отправят на епично пътуване, в което да открият сестрата на Ана – Елза, чиято снежна магия тегне над кралство Арендел. По пътя си те се натъкват на вълшебства, срещат мистични тролове и смешния снежен човек Олаф , изправят се пред суровите стихии на зимата в надпревара да спасят кралството.

Коледни предложения за хубав филм

 

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.