Коледно настроение и в аксесоарите

16.12.2013

Коледно настроение и в аксесоарите

Еуфорията в предколедните приготовления е в пика си, в началото на месец декември. С черния петък, популярен на запад, а вече и у нас, стартираха големите покупки. От подаръци, през дрехи и аксесоари, до коледни лакомства. Всеки обича да му се поднасят подаръци, макар и някои да не си го признават. Но е толкова трудно да се избере подходящ такъв. Настава една суматоха и лутане в търсене на перфектния подарък. Какво да изберем? Дреха или нещо по-практично…хммм. А какво ще кажете за едно хубаво бижу.

Универсален и винаги харесван подарък. Ние от списание ВИП мислим да заложим на него. Именно поради тази причина сме ви подготвили селекция от най-добрите коледни бижута, на които попаднахме в Интернет пространството.

1. Колиета и разни други висулки за врата

– За сестрите

Коледно настроение и в аксесоарите

– За приятелките

Коледно настроение и в аксесоарите

– Колие за късмет

kоледно настроение и в аксесоарите

2. Гривни

– С цитати

Коледно настроение и в аксесоарите

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.