Коне, мотори и Кардашян в новия клип на Канйе Уест

23.11.2013

Коне, мотори и Кардашян в новия клип на Канйе Уест Коне, мотори, топлес жена и Гранд Каньон. Всичко това може да видите в новото видео на Канйе Уест.

Видеото се появи в шоуто на Елън във Вторник, където направи своята премиера.  В клипа ясно се подчертава сексуалният сюреализъм, както и едни от най-романтичните и дълбоки фантазии на Уест, вклюващи коне, Гранд Каньон и Ким Кардашян на мотора му.

Голата му годеница е най-добрият избор, който можеше да бъде направен за партньорка в клипа, а и препратка към всички желаещи г-н Уест, че неговото сърце принадлежи само на една жена и това е майката на детето му.

Канйе Уест е критичен относно представянето на видео клипа, защото смята, че каналът за видео споделяне Youtube не е артистично място за тази песен. “ Мразя Youtube,  защото плеъра е изключително грозен и начинът на презентиране е ужасен. Искам всичко да бъде представено по артистичен начин, точно каквато е и песента и клипът“. Все пак г-н Уест е истински артист, що се отнася до творчеството му. От 5 годишен е започнал да учи в различни училища по изкуства и така години по-късно той  изразява себе си, чрез песните и клиповете, които прави.

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването