Конкуренцията в топ 200 на Билборд

Дрейк доминира

24.05.2016

Любимите световни изпълнители изкарват хит след хит, борейки се за вниманието и любовта на феновете. Конкуренцията е ожесточена, а музиката на все по-високо ниво. Класациите на Билбоард отразяват музикалните трепети от последните седмици, организирайки подредбата на най-успешните парчета и изпълнители.

Конкуренцията в топ 200 на Билборд – Дрейк е на върха

Дрейк задържа втора седмица на пръво място в класацията топ 200 на списание Билборд. Рейдиохед пък дебютират на четвъртото място.

Конкуренцията в топ 200 на Билборд - Дрейк е номер1

Дрейк застава под номер 1

Дрейк доминира в стоте топ артисти в класацията, преди него са били само Джъстин Бийбър и Тейлър Суифт. Хип хоп и ар енд би звездата Дрейк води с 39 процента от продажбите си на албуми и гледания. Със своите топ реализирани от 175,000 хиляди копия за втора поредна седмица.

Суперзвездата Бионсе пък държи втората позиция, а легендарният Принс е на трето място, след период от две поредни порции на върха на чарта.

Джъстин Тимбърлейк е под номер едно в класацията Горещите 100 хита на Билборд, с новия си хит сингъл към саундтрака на филма Трол – “Can’t Stop the Feeling!”. Тимбърлейк засега държи 20-тата позиция, а дигитално песента продава доста добре, изкачва се с 69 процента. Той поставя рекорд със своите 379,000 хиляди тегления през седмицата. Това го прави първата поп звезда с подобни продажби!

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.