Търси се: Ново име на Списание VIP

Конкурс

20.01.2016

Конкурс за ново име на Списание VIP

Скъпи приятели, Списание VIP достигна до един успешен етап на развитие благодарение на вас, нашите читатели и партньори. Благодарим ви от сърце за цялата подкрепа през изминалите години. Време е да продължим напред и да наградим вече постигнатото.

От дълго време обсъждаме да сменим името на проекта, който промени живота ни. Смятаме, че Списание VIP не изразява най-точно с думи мисията ни, а именно да мотивираме и предаваме нови знания на хората в България, които искат да се развиват в правилната посока. Затова решихме да се допитаме до вас, нашите читатели.

Обявяваме конкурс за ново име на Списание VIP, като по-долу ще намерите и кратки насоки и ключови думи, които трябва да бъдат изразени чрез новото ни наименование. Предпочитаме нещо по-кратко (една-две думи), но да са звучни и ясно описващи целта ни. За предложението, което се хареса най-много на екипа, сме отделили и 50 лв, като символична награда за усилията и желанието, с което сте допринесли за по-нататъшното развитие на проекта.

Чрез новото име целим хората да ни свързват със следните ключови думи (а защо не и всички): Мотивация, Просперирай, Бизнес, Лидерство, Психология, Аз мога…

Моля, изпращайте предложенията си на contacts@spisanievip.com, като добавите име и телефон, за да можем да се свържем с вас, ако вашето предложение бъде избрано.

С уважение,

Екипът на Списание VIP

За автора

Списание VIP