Консултант социални мрежи на вашата сватба – да или не?

Новата мода при сватбите - 100%-во отразяване в социалните мрежи

13.05.2014

През март тази година, един популярен хотел в Ню Йорк, обяви че ще предлага нова услуга – консултант социални мрежи, който да се грижи всичко свързано с това тържеството ви да бъде отразено на 100% в социалните мрежи.

Сватбеното предложение включва създаване на #хаштагове, разпространение на снимки, видео,.. в различни социални канали. В общи линии целта на подобен консултант е да ви направи звезда в най-прекрасния и специален ден от живота ви.

А Вие какво мислите за или не – Консултант социални мрежи на сватбата?

Естествено отзивите в Интернет пространството бяха светкавични и не спестиха злобните изказвания

Услугата беше определена, като „дразнеща“, „снобска“, „своеволна“,…и какво ли още не.

Консултант социални мрежи на сватбата

Какви са хората, които се възползват от услугата и какво имат да кажат за нея. Нека се запознаем с първата двойка, имаща консултант социални мрежи на сватбата си – Kerwin Guevarra и Sarah Winiarz.

Най-вече търсим начин да свържем всички наши близки хора по света. По този начин ние можем да документираме всичко от до и да направим всички съпричастни.

И макар, че сватбата им е определена чак за 4 октомври, консултантът по социални мрежи на младата двойка, вече е задействал всички процедури по отразяване на предстоящото събитие.

Всички приятели и последователи на двойката в социалната мрежа, ще са част от най-ценните моменти, от годежа до самата церемония.

Невероятно е как  социалните мрежи правят света толкова малък.

Според критиците, с тази нова услуга и непрестанното следене на социалните мрежи, накрая на сватбеното тържество, гостите ще си гледат повече телефоните, отколкото младоженците.

Първата двойка наела консултатнт по социални мрежи за сватбата си

Но Kerwin Guevarra и Sarah Winiarz мислят точно обратното. Според тях качественото съдържание, което публикува агентът им по социалните мрежи, ще допринесе за разпространението на щастието им и ще направи много от близките им хора, които не могат да присъстват, част от събитието.

А Вие какво мислите? За или не сте за подобна идея – да си наемете консултант по социалните мрежи за сватбата?

 

Източник: businessinsider.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.