Косата като фетиш

Открийте един нов начин на наслада и еротични преживявания...

18.07.2016

Красивите женски коси са една от причините мъжете да пожелаят сексуално една жена.

Безспорно добре поддържаната коса придава особено очарование и женственост на дамите.

Ако обожавате да бъдете докосвана по косите, а вашият приятел твърди, че може да се наслаждава с часове, то можете да откриете един нов начин на наслада и еротични преживявания.

Четете тази статия заедно с любимия!

Косата, като фетиш на мъжките фантазии

Позволете му да измие косите ви

Техника за изпълнение – за да отмие добре шампоана, трябва да изплакне косите ви поне три пъти. От правилното измиване зависи блясъка и виталността на вашата коса, а и начина, по който ще изглежда прическата ви.

Еротично преживяване – той изпитва удоволствие от допира до косите ви, водата и  пяната на мекия шампоан. Чувства, че сте се оставили в ръцете му, възбужда се от вашата покорност.

Косата като фетиш и еротична наслада

Позволете му да ви измие косата…

Позволете му да ви среше

Техника на изпълнение – с помощта на кръгла или полукръгла четка той внимателно привежда косата ви в ред. Правилното сресване е от темето към челото, след това от страните към върха на главата и накрая от челото към темето.

Еротично преживяване – той се грижи за вас, това е достатъчно интимен и възбуждащ факт.

Вижте още: Поддържайте косата си със здравословна храна

Позволете му да ви масажира

Техника на изпълнение – масажирането трябва да става леко със събрани пръсти като се използват възглавничките на пръстите. Леките вибриращи движения ще тонизират кожата на главата и ще стимулират кръвообращението.

Еротично преживяване – масажът на скалпа на главата ще ви избави от главоболието, ако е съчетан с пикантни нашепвания на това, какво би искал да направи по-късно с вас в леглото, скоро ще преминете към още по-интимни ласки.

Позволете му да ароматизира косите ви с масла – аромат на ванилия или цитрус ще ви енергизират и настроят на еротична вълна.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP