„Кошмарите“ на Майли Сайръс

"Nightmare" е новото парче на скандалната русокоска

11.06.2015

Новата песен на Майли вече изтече в нета. Името на парчето е в типичния за русокосата певица закачлив стил – „Nightmare“.

„Кошмарите“ на Майли Сайръс – нов сингъл от скандалната „Смайли“

След като вече шокира феновете с един голям трясък на стоманена топка, сега Майли Сайръс явно иска да ни се присънва и като кошмар. Това момиче просто няма спирачки…

Вижте още: Джон Нюман се завръща с нов сингъл

Новият сингъл „Nightmare“ се завъртя в интернет пространството във вторник и вече събра доста отзиви. Песента е лек принос от Bangerz ерата и съвсем не изглежда, като да е твърде „странна“. Леко напомня на хита на Кели Кларксън – „Since U Been Gone“, с тези си свои изгарящи синтезатори, които носят едно наистина диво докосване. Има елементи и като в трака на Nicki Minaj – „The Night Is Still Young“, в припева, който също е дело на Luke.

"Кошмарите" на Майли Сайръс

Снимка: xclusivejams.com

Най-важното е, че мелодията е супер… наистина масивна! „Nightmare“ клони далеч от набега на Майли в хип-хоп територията на Bangerz. По-скоро се скита в земите на електро поп рока, който тя правеше през 2010-та година. Припевът леко напомня и на хита на Bruno Mars – “Locked Out Of Heaven”.

Майли звучи фантастично през цялата песен, сърцато и трогателно, което със сигурност не прави чакането за новия й албум много по-лесно.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.