Креативни и романтични предложения за брак

Няколко истински истории...

08.02.2014

„Бяхме заедно, останалия свят го забравих…“ – Уолт Уитман

Предложението за брак е точно този момент, в който светът изчезва и остават само двама души. Момент, чиито спомен остава за цял живот. Точно тогава, мъжете трябва да проявим нужната креативност и романтика и да изненадаме жената, която обичаме. Ще се учудите какъв резултат може да даде съчетанието от музика, добри приятели и един влюбен мъж. Та…. „колеги“… не бъдете традиционалисти, не бъдете скучни… Дори и да не е някакво грандиозно предложение, нека бъде добре измислено! Нека бъде нещо… спиращо дъха!

Вижте още: 5 подходящи сватбени букета

Използвайте чуждите идеи, за да измислите по-добра, индивидуална. Малко ще е тъпо ако някой ден жена ви се разрови в интернет и намери същата идея… Избегнете бъдещ семеен скандал. Всяка жена заслужава едно незабравимо предложение… Нещо като тези, които подбрахме за вас…

Вижте няколко креативни и романтични предложения за брак

Етикети:

За автора

Атанас Деспов

Здравейте, приятели! Аз съм Наско и съм част от Списание VIP почти от самото начало. Живея във Варна, един от най-красивите ни градове. Завърших „маркетинг“ в ИУ-Варна, работя и се развивам в тази сфера. Като междувременно се опитвам да съм полезен с всички сили на списанието. Обичам хубавата музика и приятната компания. Опитвам се да запълвам свободното си време с пътуване и снимане, голямата ми страст. Но ако нямам тази възможност.... сипвам си едно малко и сядам да пиша статии....!