10 креативни USB дизайни

Как да привлечем вниманието благодарение на една малка джаджа

26.06.2015

USB флашките са едни от най-полезните малки устройства, които имат невероятна функция. Обикновено те са в произволна форма с размер вариращ около 1-2 см. Действителният размер, в който може да измерим капацитетът на съхранение на една USB флашка се изчислява в MB и GB, като в днешно време се срещат такива с огромен капацитет. Единствената функция на USB флашката е да съхранява данни, като снимки, документи, видео, игри и дори операционни системи.

Общо взето в 21 век почти няма ден, в който да не използваме това малко и невероятно устройство, но замисляли ли сте колко креативни дизайни могат да има тези мини джаджи? Ако искате да си купите нова USB флашка, която да се отличава от стандартните дизайни и да привлича вниманието на приятелите ви, за вас специално сме подбрали списък с 10 креативни USB дизайни, които определено ще изпъкнат от обикновените и скучни модели.

Представяме ви 10 креативни USB дизайни

10. Флашка, наподобяваща дървен материал

10 креативни USB дизайни

Дървена флашка

9. Флашка, наподобяваща дървен кръст

10 креативни USB дизайни

Дървен кръст + флашка

Вижте още: 3 урока по дизайн от LEGO

8. Флашка, тип пръст

10 креативни USB дизайни

Флашка, тип пръст

7. Флашка, тип Transformers

10 креативни USB дизайни

Transformers

6. Креативен дизайн на флашка, вградена във вратовръзка

10 креативни USB дизайни

Вратовръзка с вградена USB флашка

5. Плюшена играчка с вградена флашка

Креативни USB дизайни

Плюшена играчка тип USB памет

4. Метален пистолет с вградена флашка

10 креативни USB дизайни

USB памет тип метален пистолет

3. Флашка, тип домино

10 креативни USB дизайни

Флашка тип домино

2. Флаш памет, тип отварачка

10 креативни USB дизайни

Флаш отварачка

1. Тапа за вино с вградена флашка

10 креативни USB дизайни

USB памет под формата на корк

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването