Кристина Агилера с нова песен и албум

27.12.2014

Изглежда, че Кристина Агилера се завръща!

Тя усилено твори своя шести поред албум! От BMI шушукат, че певицата записва и нова песен, която ще се казва  „Waves“.

Кристина Агилера с нова песен и албум

Песента е ко-продуцирана от Maggie Chapman, David Hall Hodges и Meghan Shahnaz Kabir и може би ще бъде включена в новия албум на звездата.

Това за съжаление са единствените данни, които имаме до момента.

През октомври, Кристина написа в Туитър – това, че:

Предстоящият й албум може да се появи през 2015-та година и така тя ще отбележи първият си албум от 2012-та насам. Надяваме се, че певицата няма да ни кара да чакаме прекалено дълго!

И като че ли тази вълнуваща новина не е достатъчна. Оказва се, че Кристина ще бъде отново в следващия сезон на „The Voice“. Колкото и да обичахме Гуен Стефани, като съдия, определено ни липсваше нагласата и искрата на Кристина. Да не говорим за закачките й с Адам Лавин.

Кристина Агилера с нова песен и албум

Снимка: billboard.com

Те може спокойно да изградят допълнителен съдийски стол, така че да можем да имаме всичко. И петимата от любимите съдии в шоуто!

Какво мислите? Дали 2015 година ще е годината на Кристина?

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.