Куката мълчи, Карбовски проговаря

02.04.2014

Карбовски, Калканджиева и Куката търсят свои последователи Преди няколко дни стартираха канстингите, в които Карбовски, Калканджиева и Куката търсят свои последователи репортери, манекенки и актьори. На 27 март, в Планет клуб Варна, те се срещнаха с млади момичета, които показваха таланта си пред тях и отговаряха на въпроси.

Мариан Вълев, който играе един от любимите телевизионни герои на малки и големи – Росен Гацов – Куката, от сериала „Под прикритие”, категорично отказа да отговаря на всякакви журналистически въпроси.

„Не, не давам интервюта. Това е моята клетва и не мога да я пристъпя. Но пък за сметка на това може да се снимаме, колкото си поискате.”, закачливо отговори Мариан.

Куката и Карбовски с обща кауза във Варна

За наша приятна изненада, Мартин Карбовски бе така любезен да отдели от времето си, за да ни разкаже малко повече за целта на тези кастинги и за хората, с които се срещат, заедно с Мариан и Жени.

„Става въпрос за простичкия експеримент, който правим с Мариан, едно проучване сред младите хора, като искаме да разберем каква са желанията на тези деца, какво искат да постигнат в живота и изобщо знаят ли как да го направят. Виждаме много млади хора, които искат да се покажат по телевизията, но дават ли си сметка, че не може да се постигне нещо в този живот без труд? Време е някой да застане и да пита тези деца, какво искат те, как си представят бъдещето. Ето това правим ние сега.”

Карбовски сподели, че част от интервютата ще бъдат заснети и видеата ще бъдат включени в проекта „Какво търсят децата” на предаването по TV7 “Фронтова линия”.

Какви са ви наблюденията, срещайки се с тези млади хора, какво искат да постигнат в живота?

„Знаеш ли, интересното е, че тези деца казват, че искат да се занимават с нещо, което им доставя удоволствие, нещо, което да не наричат работа, а хоби. Това не е много мъдро, защото една работа не може да бъде удоволствие. Но така са настроени децата. Те искат да ги дават по телевизията, да работят нещо забавно. Нямат представа, че нещата съвсем не стоят така. Никой не работи или учи за удоволствие. За да станеш нещо, първо трябва да учиш, да развиеш таланта си, да трупаш опит, много да се трудиш и постоянно да се доказваш.”

Карбовски говори за младите таланти в БългарияМоже ли да ни споделиш малко повече за това, което подготвяте?

„Опитваме се да направим един много сериозен телевизионен проект, който в момента не мога да разкрия, тъй като все още не са завършили проговорите. За сега ще го запазим в тайна.”

Казваш, че младите хора имат погрешна представа за нещата, искат да работят за удоволствие, а това няма как да стане. Значи ли това, че не сте намерили талантливи хора, подходящи за проекта?

„Не, напротив, в някои от децата открихме потенциал. Всъщност има доста млади хора, които имат таланта, но те трябва да знаят какво искат, да са се ориентирали още на 16 и да започнат да се подготвят. За децата, които се явяват на 19 + шансът вече е закъснял. Трябва да почнеш от малък да се учиш, да се запишеш на школа, да се развиваш.

Тези деца си мислят, че може да станат актьори, журналисти или модели ей така, без да учат, без  дори да се напънат малко, без да се потрудят. Кажи ми ти като учиш и работиш, това хоби ли ти е, удоволствие ли е? Ами не естествено, работата си е работата. Удоволствието е нещо съвсем различно.”

Текст: Надежда Георгиева

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването