Lady Gaga: „Хората искат да ме унищожат“

14.09.2013

Lady Gaga: "Хората искат да ме унищожат"

Звездата разкрива, че тя се чувства „преследвана“ от тези, които се опитват да я съсипят …

Lady Gaga  заявява, че тя се чувства преследвана от критици, които се опитват да я унищожат. По време на откровено интервю с The Guardian , изпълнителкат на „Applause“ също така признава, че  чувства, че хората изпитват удоволствие, мъчейки се да я съсипят и няма да изпитат удовлетворение, докато не го направят.

На въпроса дали се чувства преследвана, Гага отговори: „Да, със сигурност. Смятам, че в този момент, те са толкова изненадани как аз все още съществувам и как така не са ме унищожили все още“.

Lady Gaga: "Хората искат да ме унищожат"

„Това им дава чувство на удоволствие, смятайки, че са ме унищожили или, че ще ме свалят. Като забавление, хората се подиграват на Лейди Гага, но в същото време те си нямат никаква идея, за това, какво представлява албумът й и какви проекти крие.

„Те нямат представа какво съм вложила  в това. Те нямат представа за работата, която съм направила, какво поставям зад моите изпълнения и това, което правя. Всъщност, хората нямат представа какво наистина ми костваше, за да стигна до това ниво, на което се намирам в момента. Това не ме притеснява, това е просто интересно наблюдение, за това какви сме като общество и каква нация сме“.

Посрещайки успеха на последния си сингъл „Applause“, тя казва: “ Буквално дори не са минали и две седмици, откакто излезе песента  и реакциите от страна на недоброжелатели  бяха –  “ С нея е приключено“ или защото от доста време не съм пускала нищо на пазара имаше и критиката „Това беше. Всичко свърши. Тя залезе“.

Lady Gaga: "Хората искат да ме унищожат"

Феноменът Гага добави още: “Хората се фокусират по-малко върху музиката и  се фокусират повече върху начина, по който музиката е направена, как се справят с цифрите от финансова гледна точка. Ако мислите, че ми пука за пари, тогава не ме познавате като артиста, каквато съм.“

„Мисля, че след като веднъж сте имали няколко хита, които са били номер едно във всички класации и някак сте се доказали в кариерата си, това е достатъно за самите вас и не изпитвате необходимостта да се докажете повече“

По-рано тази седмица, Lady Gaga разтресе фестивала на iTunes в Камдън, Северен Лодон, с експлозивен набор от мелодии, които са вклюени в третия й студиен албум –ARTPOP.

Трудно ще бъде на някои да унищожат или злепоставят чудовището на попа, защото тя е феноменално явление, което изгря след смъртта на Майкъл Джексън и Уитни Хюстън. Тя е новата кралица на поп стила, задминаваща дори и Мадона.

Автор: Христина Розова

http://youtu.be/HOwjS5pXyGk

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването